Félelmetes látvány, hogyan omlik össze az autópályahíd egy robbanás után Németországban

Biztonsági okokból tizenhét hónappal ezelőtt zárták le Nyugat-Németország egyik autópálya-hídját, amit vasárnap fel is robbantottak.

Az Euronews tájékoztatása szerint a Rahmede-völgyi híd hetven méter magas és négyszázötvenhárom méter hosszú volt. A gondosan előkészített robbanásra tömegek gyűltek össze. Úgy tudni, százötven kilogramm robbanóanyagot használtak fel az 1965 és 1968 között épült híd elpusztításához.

A bontásból származó összes törmeléket június 10-ig kell eltávolítania az építtetőnek. Az új híd felépítése várhatóan öt évig tart majd.

(Forrás: Euronews)

Németország | autópálya-híd | autópálya | detonáció | robbantás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom