Close
Nézd meg, ahogy felkapcsolják a Rockefeller Center ikonikus karácsonyfájának fényeit!

Nézd meg, ahogy felkapcsolják a Rockefeller Center ikonikus karácsonyfájának fényeit!

Fényárban a huszonöt méter magas lucfenyő, amitől egy kapcsológombbal a karácsonyi hangulatot is felkapcsolta a New York-i szívekben.

Hírességekkel teli, hatalmas közönség előtt felkapcsolták a Rockefeller Center karácsonyfájának fényeit. Az idén egy 90 éves, 25 méter magas lucfenyő a karácsony szimbóluma a Nagy Almában, és a New York állambeli Queensburyből érkezett.

A ceremónián, amit a covid miatt évekig nem tartottak meg, Gwen Stefani és Blake Shelton is fellépett.

A tradíció egyébként 1931-ig nyúlik vissza, akkor állították a híres épületegyüttesen dolgozó férfiak az első fát a Rockefeller elé.

(Nyitókép: Kenya Betancur)

nagy alma | Rockefeller Center | lucfenyő | new york | karácsonyfa

FOLYTASD EZZEL

Középkori mesevilágba repít a kőkunyhók falva Olaszországban

Kiderült, melyek az Egyesült Királyság kedvenc és legtöbbet kritizált látványosságai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram