Close
A 42 éves Rocky szép születésnapi ajándékot kapott

A 42 éves Rocky szép születésnapi ajándékot kapott

Ez a könyvek nehézsúlyú világbajnoka.

Komoly, feketeöves rajongóknak szóló könyvet jelentetett meg a Taschen az 1976-ban mozivászonra került mozilegendáról, Rocky Balboáról. Sylvester Stallone társzerzőként működött közre a limitált kiadású, 1976 példányban megjelent mű kiadásában, amelyben még az 1975-ös, Megtalálni Rocky-t című festményének printje megtalálható.

Előszót is írt, sőt, minden egyes példányt saját kezűleg dedikált. A könyv tele van fantasztikus fotókkal, némelyiket eddig még soha nem publikálták, megtalálható benne Stallone kézzel írt naplójának másolata, ami a színész-rendező szerint a forgatókönyv alapját jelentette.

Rocky – The Complete Films, 29 x 44 cm, 380 oldal. Kiadó: Taschen. Ár: 750 euró.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom