Close
A 42 éves Rocky szép születésnapi ajándékot kapott

A 42 éves Rocky szép születésnapi ajándékot kapott

Ez a könyvek nehézsúlyú világbajnoka.

Komoly, feketeöves rajongóknak szóló könyvet jelentetett meg a Taschen az 1976-ban mozivászonra került mozilegendáról, Rocky Balboáról. Sylvester Stallone társzerzőként működött közre a limitált kiadású, 1976 példányban megjelent mű kiadásában, amelyben még az 1975-ös, Megtalálni Rocky-t című festményének printje megtalálható.

Előszót is írt, sőt, minden egyes példányt saját kezűleg dedikált. A könyv tele van fantasztikus fotókkal, némelyiket eddig még soha nem publikálták, megtalálható benne Stallone kézzel írt naplójának másolata, ami a színész-rendező szerint a forgatókönyv alapját jelentette.

Rocky – The Complete Films, 29 x 44 cm, 380 oldal. Kiadó: Taschen. Ár: 750 euró.

sylvester stallone | rocky | könyv | taschen

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram