Close
A karosszériaformája is különleges az egyik legérdekesebb modern Rolls-Royce-nak

A karosszériaformája is különleges az egyik legérdekesebb modern Rolls-Royce-nak

A története sem mindennapi.

Egy része nyitott az ún. landaulet karosszériás autóknak, amelyekből manapság csak nagyon ritkán készül valamilyen nagyon kisszériás luxuskocsi. Ez is ilyen: a nagynevű Hooper karosszériaépítő készítette egy ausztrál befektetők általa alapított jótékonysági szervezet számára.

Az alap felismerhetően egy Silver Spirit, ezt nyújtották meg majdnem egy méterrel, az utasteret négyszemélyesre alakították, velúrral vonták be, diófával borították, és beépítették a kor high-end kommunikációs eszközökkel: Philips LCD-tévével, rádióval és CD-lejátszóval, valamint Toshiba számítógéppel és nyomtatóval.

A jótékonysági projekt nem jött össze, az Emperor State Landaulet viszont igen, mivel a megrendelők nem fizették ki, a gyártó gyűjteményébe került, onnan pedig jelenlegi tulajdonosához. Ő 2019 januárjában, Arizonában árvereztette el.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: RM Sotheby’s)

FOLYTASD EZZEL
Légzsákból készült ruhakollekció a Mercedesnél
60 évvel ezelőtti fotót készített el újra a Porsche
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom