Close
A karosszériaformája is különleges az egyik legérdekesebb modern Rolls-Royce-nak

A karosszériaformája is különleges az egyik legérdekesebb modern Rolls-Royce-nak

A története sem mindennapi.

Egy része nyitott az ún. landaulet karosszériás autóknak, amelyekből manapság csak nagyon ritkán készül valamilyen nagyon kisszériás luxuskocsi. Ez is ilyen: a nagynevű Hooper karosszériaépítő készítette egy ausztrál befektetők általa alapított jótékonysági szervezet számára.

Az alap felismerhetően egy Silver Spirit, ezt nyújtották meg majdnem egy méterrel, az utasteret négyszemélyesre alakították, velúrral vonták be, diófával borították, és beépítették a kor high-end kommunikációs eszközökkel: Philips LCD-tévével, rádióval és CD-lejátszóval, valamint Toshiba számítógéppel és nyomtatóval.

A jótékonysági projekt nem jött össze, az Emperor State Landaulet viszont igen, mivel a megrendelők nem fizették ki, a gyártó gyűjteményébe került, onnan pedig jelenlegi tulajdonosához. Ő 2019 januárjában, Arizonában árvereztette el.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: RM Sotheby’s)

FOLYTASD EZZEL
90 éve aratott legendás győzelmet a Mercedes-Benz
Meglepő helyről érkezik ez a fantasztikus sportkupé
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom