Close
Most szombaton megismétlődhet a 2006-os tüzijáték-tragédia: rettenetes időjárást jósolnak

Most szombaton megismétlődhet a 2006-os tüzijáték-tragédia: rettenetes időjárást jósolnak

Extra szondákkal is figyeli a légkört a meteorológiai szolgálat, annyira rossznak ígérkezik az időjárási helyzet.

A légkör pontosabb, alaposabb feltérképezésére extra szondákat enged fel a következő napokban az Országos Meteorológiai Szolgálat, hogy segítsék a hétvégi ünnepi programokra készülődőket.

A meteorológiai szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán azt írta: az időjárási helyzet nem könnyíti meg a napokban sem a meteorológusok, sem a rendezvényszervezők, sem pedig a programot tervezők életét.

Egyrészt egy hidegörvény lesz az ország térségében, amely már önmagában is elég bizonytalanságot jelent, ahogy írják, és ezen felül még egy frontrendszer is bonyolítja a helyzetet.

Egyelőre az látható, hogy “labilisabb lesz a légállapot”, növekszik az ismétlődő záporok, zivatarok esélye, és akár hevesebb zivatarok is kialakulhatnak – ismertette a meteorológiai szolgálat, akik szerint érdemes megnézni a veszélyjelzést, mielőtt útnak/programra indulnánk a met.hu-n.

(Fotók: Unsplash, forrás: OMSZ)

tűzijáték | augusztus | ünnep | budapest | államalapítás

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram