Close
Június közepétől egy új, panorámás rooftop bárban koktélozhatsz Budapesten

Június közepétől egy új, panorámás rooftop bárban koktélozhatsz Budapesten

A vibráló Hard Rock Hotel Budapest március óta várja vendégeit a lánc első közép-európai szállodájában. A hónap közepétől már a város felett koktélozva is átélhetjük a Hard Rock Hotel-életérzést, ugyanis megnyílik a Roxy Rooftop Lounge, a hotel új, modern és elegáns tetőterasza.

A Hard Rock Hotel élmény júniustól egy következő szintre lép, hiszen pénteken és szombaton délután öt óra és éjfél között a hetedik emeleti Roxy Rooftop Lounge tetőteraszán lehet élvezni a hűsítő italokat.

A Roxy Rooftop Lounge remek választás akár vacsora előtt egy aperitifre, akár vacsora után egy éjszakába nyúló koktélozásra – sok-sok kézműves koktéllal és igazi kozmopoltia hangulattal készül majd a skybar, miközben

a Szent István Bazilika, a Citadella és a Magyar Állami Operaház fényeivel a háttérben a legcoolabb lejátszási listák pörögnek.

„Büszkék vagyunk arra, hogy Budapest szívében egy olyan modern, laza, panorámás tetőterasszal rendelkezünk, ahonnan a város különböző nevezetességeiben gyönyörködhetünk koktélozás közben. Örömmel tölt el minket, hogy június közepétől pénteken és szombaton mindenki számára elérhetővé válik a Roxy Rooftop-élmény” – mondta Jakab Gábor, a Hard Rock Hotel Budapest igazgatója.

A skybar olyan koktélkülönlegességeket kínál, mint a kivételes magyar alapanyagokat tartalmazó Budapest Mule vagy a Bariton, de

többek között nyolcféle gin&tonic párosítás közül is lehet választani.

A Nagymező utca és az Ó utca sarkán található ötcsillagos szálloda a koncepciója szerint igazi lifestyle hotelként teljes zenei és vizuális élményt biztosítson.

A hotelbe belépve elkap a Hard Rock Hotel életérzés, miközben Lady Gaga, Nicki Minaj vagy Katy Perry fellépőruhái, Prince kabátja, Elton John cipője vagy Madonna évkönyve vesz körbe. Az épületben működik a város egyik legújabb étterme, a Sessions bisztró, ahol nemzetközi és klasszikus magyar fogásokkal indíthatjuk az estét, pénteken és szombaton pedig DJ pörgeti a lemezeket.

koktél | hard rock hotel | Roxy Rooftop Lounge | rooftop

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram