Close
Új helyszínen kóstolhatod meg idén a karibi térség éltető italának legjobbjait

Új helyszínen kóstolhatod meg idén a karibi térség éltető italának legjobbjait

Egyre nagyobb az igény és a kereslet a kifinomult, prémium rumok iránt, ez a trend több helyen is megfigyelhető. Ezért a tavalyi év sikeres Rum Show-ján felbuzdulva újra megtartják a rendezvényt.

A 2022-es eseményhez képest a legjelentősebb idei változás, hogy új helyszínként a Millenáris várja az érdeklődőket szeptember 9-én, és természetesen még több kiállító, még több rum lesz terítéken.

A népszerű Millenárison (D épület, Üvegcsarnok), exkluzív környezetben találkozhatnak a minőségi rumok kedvelői és rajongói, ahol kedvükre beszélgethetnek és tapasztalatot cserélhetnek kedvenc italukról.

A második Rum Show-n ünnepli fennállásának tizenhatodik születésnapját a WhiskyNet, úgyhogy számos meglepetésre lehet számítani.

A rendezvényen több világmárka képviselteti magát: ott lesz a Diplomático, a Plantation, a Renegade, a Malecon, a Rum JM, az Admiral Rodney, vagy éppen a Rum Nation.

Mintegy húsz standnál lehet angol, francia és spanyol stílusú rumokat kóstolni, míg a  WhiskyNet saját standjánál – a rumokon kívül – néhány különleges whiskyt is tesztelhetnek a vendégek. A helyszínen természetesen rumalapú italok és koktélok csábítanak.

Az elővételben hétezer forintba kerülő belépőjegy tartalmaz egy darab kóstolópoharat, valamint négy darab, egyenként ötszáz forint értékű kóstolókupont. Ha a kóstolókuponok elfogytak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat lehet vásárolni ötszáz forintos darabáron.

program | trend | koktél | rum show | millenáris

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram