Close
Vezető nemzetközi dizájnerek Budapesten – Indul a S/alon Budapest

Vezető nemzetközi dizájnerek Budapesten – Indul a S/alon Budapest

Másfél év kényszerszünet után tér vissza a S/alon Budapest lakástrend-kiállítás a Papp László Budapest Sportarénába, és máris a világ vezető dizájnereit ígéri a látogatóknak. Építkezők és lakásfelújítók nagy favoritja lehet az esemény, melyen bemutatkoznak a legújabb trendek, és lelepleznek egy öt hónapon át kézzel készített csodaszőnyeg-alkotást is, amelyet Wendy Morrison skót szőnyegtervező jegyez.

A kiállítás szervezői nemcsak a szépségre, kifinomultságra és funkcionalitásra figyeltek oda, hanem a fenntarthatóságra is, amely minden eddiginél nagyobb szerepet kap a szeptember 24–26. között zajló eseményen. Egyetlen hétvége alatt élőben megnézhetjük és kipróbálhatjuk a legújabb bútorokat, megismerhetjük és megtapinthatjuk az elkövetkezendő évek népszerű szőnyeg-, tapéta- és falfestéktextúráit is.

Hétezer négyzetméteren több mint száz inspiráló enteriőrben találkozhatunk a legújabb lakberendezési trendeket és a legfrissebb hazai dizájndarabokat bemutató kiállítókkal.

Tudatosan vissza a gyökerekhez!

Az idei év enteriőrtrendjei bizony hosszú évekig hatással lesznek a lakberendezésre. Ahogy a régi, akár régészeti emlékeknek tűnő kerámiatárgyak, a fonott és nádbútorok újraértelmezett szerepe
a beltérben, úgy a már mesterien újragondolt márványozott felületek vagy épp a csíkos lakástextilek újra és újradolgozott változatai mind egy irányba mutatnak: vissza a gyökerekhez! A múlt és a természet tisztelete egyfajta eklektikus natúr hangulatot hozott el, amit merészen lehet ötvözni a kiemelkedően újszerű modern high-tech dizájnnal.

Soha nem látott vásárlási kedv a lakberendezés terén

A koronavírus okozta új élethelyzet a mindennapok szinte összes területén változást hozott. Míg számtalan területen csökkent a lakossági fogyasztási kedve és lehetősége, a bezártság jó néhány hónapja új értelmet adott az otthonainknak, a nyaralóinknak és az együtt töltött idő minőségének.

A 2020-as évi statisztikák alapján a magyar lakosság kimagaslóan többet költött az előző évekhez képest ingatlanberuházásra, illetve a felújításokon túl lakberendezési tárgyakra és dekorációkra. Épp ezért tartja annyira időszerűnek a kiállítást Fülöp Judit, az esemény társalapítója is: “Büszkék vagyunk rá, hogy a hosszú kényszerszünet után egy ennyire nagyszabású eseménnyel várhatjuk a hozzánk ellátogatókat. A S/alon Budapesten végre megelevenedik mindaz, amit az elmúlt hónapokban csak magazinokban és online felületeken nézhettek meg az építkezők, lakásfelújítók.

Ez a különleges kiállítás remek lehetőség arra, hogy teljes életnagyságban szemléljünk meg a legapróbb részletekig kidolgozott, kifinomult és időnként meghökkentő enteriőröket.”

Egyedi és egyszeri

A S/alon Budapest idei vendégországa Csehország lesz számos cseh tervező bemutatásával, és dán, francia, olasz dizájnerek is érkeznek a helyszínre. Az eseményen a fenntarthatóság minden eddiginél fontosabb szerepet kap, és számos olyan termék és újdonság érkezik ebben a témában, melyeket eddig nem láthatott még a hazai közönség. Érdekesség, hogy Anna Amélie divattervező első lakásdekoráció-kollekciója az esemény nyitónapján debütál egy különleges reggeli keretében, egy izgalmas gardróbszobát pedig a Nubu letisztult darabjai töltenek meg élettel. A látogatókat specialtykávézó, bor- és pezsgőbár is várja, az egész napos zenei aláfestést pedig élő dj-szett adja az esemény mindhárom napján.

S/alon Budapest lakástrend-kiállítás:
2021. szeptember 24–26., Papp László Budapest Sportaréna

Online jegyvásárlás és további információ itt.

budapest aréna | dizájn | vásár | anna amelie | salon budapest

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram