Close
San Diegóra nagyon ideje volt felfigyelnünk

San Diegóra nagyon ideje volt felfigyelnünk

San Franciscót videón és cikkben is bemutatta már a Roadster. Akkor a naplementét méltattuk, most viszont Eladio Arvelo videóján a napfelkeltét nézhetjük a szomszédos San Diegóban.

A videó készítője tizenöt évet élt San Diegóban, úgyhogy szépen bemutat számos illusztris helyszínt a Pacific Beachtől kezdve a Balboa Parkon át a Mission Bayig. Mi pedig együtt dúdoljuk a Manu Chaóval, hogy I wanna go to San Diego.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit
Mutatjuk, hogyan tör Vietnám Thaiföld babérjaira
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom