Close
San Diegóra nagyon ideje volt felfigyelnünk

San Diegóra nagyon ideje volt felfigyelnünk

San Franciscót videón és cikkben is bemutatta már a Roadster. Akkor a naplementét méltattuk, most viszont Eladio Arvelo videóján a napfelkeltét nézhetjük a szomszédos San Diegóban.

A videó készítője tizenöt évet élt San Diegóban, úgyhogy szépen bemutat számos illusztris helyszínt a Pacific Beachtől kezdve a Balboa Parkon át a Mission Bayig. Mi pedig együtt dúdoljuk a Manu Chaóval, hogy I wanna go to San Diego.

Ez is érdekelhet:

video | amerika | kalifornia | amerikai egyesült államok | san diego

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram