Close
Olyan szofisztikált és elegáns ez a ház, akár a legnemesebb whiskey

Olyan szofisztikált és elegáns ez a ház, akár a legnemesebb whiskey

Színpalettájában és formáiban is a huszadik századi modern építészet legjavát hozza lassú, isteni kortyokban.

Santa Monicában épült ez a modernista és gyönyörű ház a Woods + Dangaran építészstúdió jóvoltából, akik az egész otthont egy öreg olajfa köré rendezték. A Twentieth (Huszadik) névre keresztelt ház nem véletlenül lett a Dezeen Awards 2022 egyik döntőse: minden építészeti megoldása csakúgy, mint az enteriőrök páratlanul stílusos kialakítása egészen magával ragadó.

Finom, elegáns, harmonikus és szofisztikált: ebben a házban minden egyesül, ami kifinomult tervezés.

A ház földszintje U-alakban öleli körbe a kertet, a nappalit és az étkezőt pedig kifejezetten úgy alakították ki, hogy egyszerre feleljen meg egy háromgyerekes család hétköznapjainak, de tudjanak nagy partikat is szervezni.

A felső szinten négy hálószobát találunk, melyek közül a nagyháló egy tetőteraszra nyílik.

Az enteriőrök mézsárga-gesztenyebarna színpalettája, valamint az egyedi tervezésű bútorok stílusossága időben is visszarepít egy olyan korba, ahol egy dzsesszlemezzel a háttérben whiskeyt kortyolgatva folyik vidáman az éjszakai élet: nagyon-nagyon éljük ezt a hangulatot.

(Fotók: Joe Fletcher)

dizájn | santa monica | ház | nagy sztori | építészet

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram