Close
Az éjszakai síelés látványa letaglózóbb bárminél

Az éjszakai síelés látványa letaglózóbb bárminél

Veszélyes mutatványnak tűnik éjszaka kimenni az alaszkai lankákra, a fenyőfák közé síelni, de a Sweetgrass Productions összehozta.

A sikerhez alapos tervezés, sok gyakorlás, egyedileg gyártott LED-es síruhák kellettek, cserébe a látvány káprázatos, a First Aid Kit zenéje pedig álomszerűen elszállóssá teszi az összhatást.

Ez is érdekelhet:

sizés | video | led-fények | éjszaka | síelés

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram