Close
Síelés helyett rendőrökre lehet számítani hétvégén Kékestetőn

Síelés helyett rendőrökre lehet számítani hétvégén Kékestetőn

Az üzemeltetők kérik a kirándulókat, ne használják a pályát. 

“Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy nagy mértékben nőtt az érdeklődés Kékestető iránt. Ennek következtében rengetegen érkeztek a Mátrába, sok esetben a várakozási idő a másfél órát is meghaladta. A jelenlegi, pandémiás időszakban különösen fontos, hogy megakadályozzuk a tömeges csoportosulásokat, ezért a Gyöngyösi Városrendészet kollégái Mátraházán és Kékestetőn is jelen lesznek a hétvége folyamán, és tájékoztatást adnak a feljutási lehetőségekről, illetve szükség esetén lezárják Mátraházán a Kékestetőre vezető utat! A rendőri jelenlétre tehát egész hétvégén számítani lehet” – figyelmeztet a Kékestető hivatalos oldala.

A kékestetői sípályán szánkózni továbbra is tilos, és a sípálya is zárva tart.

A jelentős turistaforgalom és a gyártott hó letaposása azt eredményezi, hogy nem tudnak kinyitni. A sípálya jelenleg üzemi terület, ahova belépni tilos és balesetveszélyes. Továbbra is maszkot kell viselni a közterületeken és az épített területeken – pl. parkolók, áruházak parkolói – Gyöngyösön, Farkasmályban, Mátrafüreden, Sástón, Mátraházán, Kékestetőn. Maszk nélkül tartózkodni csak a parkokban, a zöldterületeken és az erdőben lehet. A fentieken túl Kékestetőn kötelező a maszkhasználat a vendéglátó egységek területén, továbbá a Kékestető Sícentrum Covid–19 protokollja minden a területen tartózkodó személyre nézve kötelező.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Kékestető Hivatalos Oldala, fotó: Unsplash)

pálya | nyitás | | kékestető | s

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram