Close
Síelés helyett rendőrökre lehet számítani hétvégén Kékestetőn

Síelés helyett rendőrökre lehet számítani hétvégén Kékestetőn

Az üzemeltetők kérik a kirándulókat, ne használják a pályát. 

“Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy nagy mértékben nőtt az érdeklődés Kékestető iránt. Ennek következtében rengetegen érkeztek a Mátrába, sok esetben a várakozási idő a másfél órát is meghaladta. A jelenlegi, pandémiás időszakban különösen fontos, hogy megakadályozzuk a tömeges csoportosulásokat, ezért a Gyöngyösi Városrendészet kollégái Mátraházán és Kékestetőn is jelen lesznek a hétvége folyamán, és tájékoztatást adnak a feljutási lehetőségekről, illetve szükség esetén lezárják Mátraházán a Kékestetőre vezető utat! A rendőri jelenlétre tehát egész hétvégén számítani lehet” – figyelmeztet a Kékestető hivatalos oldala.

A kékestetői sípályán szánkózni továbbra is tilos, és a sípálya is zárva tart.

A jelentős turistaforgalom és a gyártott hó letaposása azt eredményezi, hogy nem tudnak kinyitni. A sípálya jelenleg üzemi terület, ahova belépni tilos és balesetveszélyes. Továbbra is maszkot kell viselni a közterületeken és az épített területeken – pl. parkolók, áruházak parkolói – Gyöngyösön, Farkasmályban, Mátrafüreden, Sástón, Mátraházán, Kékestetőn. Maszk nélkül tartózkodni csak a parkokban, a zöldterületeken és az erdőben lehet. A fentieken túl Kékestetőn kötelező a maszkhasználat a vendéglátó egységek területén, továbbá a Kékestető Sícentrum Covid–19 protokollja minden a területen tartózkodó személyre nézve kötelező.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Kékestető Hivatalos Oldala, fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Még a PCR-teszt sem mentesít: minden magyar kötelezően karanténba kerül hétfőtől, aki Dél-Afrikából jön
Magyarország szigorú korlátozásokat vezet be mától a dél-afrikai variáns miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom