Close
Az üdülővendégek védelme miatt tiltják ki Siófok sétányáról esténként az autókat

Az üdülővendégek védelme miatt tiltják ki Siófok sétányáról esténként az autókat

Életbe lépett Siófokon egy közterületi behajtási rendelet, amelynek értelmében nem közlekedhet senki autóval este nyolc és reggel hat óra között a Petőfi sétányon.

A rendelet az üdülővendégek védelmet szolgálja, és aki a tilalmat megszegi, az legalább harmincezer forintos bírságra számíthat. A sétány területére csakis engedéllyel szabad behajtani, továbbá az áruszállítóknak biztosítva lesz két sáv a reggeli és kora délutáni órákban.

Siófok

A siófoki sétányon többnyire az esti órákban indul be az élet,

éppen ezért döntöttek amellett, hogy este 8 és reggel 6 között nem közlekedhetnek ott gépjárművel. A behajtási tilalom megszegése szabályszegésnek minősül, valamint közigazgatási eljárást is kezdeményezhetnek a gépjármű vezetőjével vagy üzembentartójával szemben.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Hellovidék)

rendelet | ülővendégek | siófok | autó | balaton

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram