Close
Sisi császárné szépségtitkai ihlették a legújabb natúrkozmetikai márkát

Sisi császárné szépségtitkai ihlették a legújabb natúrkozmetikai márkát

Halasy Boglárka gyermekként ugyan találkozott Sisi császárné történetével, de nem gondolta, hogy évtizedekkel később a királyné hagyatékából fent maradt szépségreceptekből gyűjt majd inspirációt saját szépségápolási márkája megalkotásához, a SISI Budapesthez. A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag natúrkozmetikai termékcsalád a királyné korában is használt természetes növényi alapanyagokat ötvözi a legfrissebb bőrgyógyászati kutatások eredményeivel, támogatást nyújtva a bőr természetes folyamataihoz.

Halasy Boglárka nagymamájától ismerte meg a legendás szépségű Sisi császárné történetét, akire minden nő követendő példaképként tekintett a 19. században. A kozmetikai márka alapítója évtizedek múltán sem felejtette el a hallottakat. Amikor belevágott saját szépségápolási márkája megvalósításába, a császárné hagyatékából fennmaradt, klasszikus szépségreceptúrákból merített ihletet termékei megalkotásához.

Éppen ezért nem is volt kérdés, hogy termékcsaládja a SISI Budapest nevet kapja, mellyel a magyar fogyasztók találkozhatnak elsőként.

Halasy Boglárka és szakértői csapata csupa olyan Sisi korában is használt természetes növényi alapanyagokat válogatott össze a formulák megalkotásához, melyek a legújabb dermatológiai kutatások szerint is hatékonyan támogatják és serkentik a bőr természetes folyamatait.

Olyan különleges összetevők is bekerültek a készítményekbe mint birsalma-kivonat, a zöldagyag, vagy a citromfűvíz, melyek a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat a bennük található vitaminok és ásványi anyagok révén. Ezeknek a hatóanyagoknak már nagyanyáink szépségápolási szokásaiban is kitüntetett helyük volt.

– Olyan készítmények megalkotására törekedtünk, melyek egyszerre szolgálják a szépséget és az egészséget, hogy senkinek se kelljen kompromisszumot kötnie a mindennapi bőrápolás során – mondta a márka alapítója.

A termékfejlesztésért felelős csapat mindvégig szem előtt tartotta, hogy kíméletes, bőrbarát módon segítsenek a kellemes bőrérzet elérésében. A SISI Budapest termékek ezért nem tartalmaznak a bőr számára káros anyagokat – így ásványi olajokat, parabéneket, és szilikont sem, továbbá mentesek az állati eredetű összetevőktől is.

bőrápolás | budapest | halasy boglárka | kozmetikum | szépségápolás

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram