Close
Van egy butikhotel valahol a Seychelle-szigeteken, amely valóra váltja az álmainkat

Van egy butikhotel valahol a Seychelle-szigeteken, amely valóra váltja az álmainkat

Az Indiai-óceán látványára ébredni reggel egy privát villában, ahol lakáj lesi minden kívánságunkat, miközben a legnagyobb zajt a szél által pofozgatott pálmafák levelei adják…Összefoglalva nagyjából ezt tudja a Six Senses Zil Pasyon Hotel.

Félicité egy kis magánsziget a Seychelle-szigeteken. Álomszerű környezetét a fehérhomokos strandnak, a buja pálmafáknak és a türkizkék víznek köszönheti, mint ahogy ránézésre a Six Senses Zil Pasyon Hotel sem panaszkodhat az adottságait illetően.

A tengerparti üdülőhely összesen három nagyobb rezidenciát, és harminc, kétszáz-ötszáz négyzetméterig terjedő lakosztályt foglal magában, melyek mindegyike szinte észrevétlenül simul a környezetbe. Privát teraszok és végtelennek tűnő medencék segítenek zen hangulatba kerülni, amit csak fokoznak az óceánra néző baldachinos ágyak és odabent a terebélyes fürdőkádak,

ahol tényleg pillanatok alatt elengedhetjük a világot.

A szolgáltatások alaposan kihasználják a misztikus sziklás vidék nyújtotta gyógyfürdő-potenciált: trópusi környezet inspirálta holisztikus wellnesst vehetünk igénybe, sósvízzel megtöltött óceánfronti medencében úszkálhatunk, a totális lelki ellazulásban pedig jógaórák segítenek. Aktív pihenésre szakosodottaknak számos túraútvonalat alakítottak ki a szigeten, de utóbbit nem csak gyalogosan lehet felfedezni. Számos vízijármű bérelhető a kajaktól a SUP-ig, de természetesen búvárkodásra is van lehetőség.

2016 őszén nyitott a természetes anyagokból felhúzott, fenntartható ökotudatos butikhotel, amely kifinomultságával és idillikus hangulatával hamar a sziget egyik ékszerdoboza lett.

A bútorokat szándékosan úgy választották ki, hogy gyakorlatilag zavartalan átmenetet képezzenek a külső és a belső tér között, valamint harmonizáljanak a színes növényvilággal.

Kiemelkedő színvonalú konyhája két étteremben kínálja a speciális helyi és a nemzetközi gasztronómia fogásait. Az Ocean Kitchenben mi másból, mint a környékbeli halászok által prezentált tenger gyümölcseiből szemezgethetünk akár a legegyszerűbbnek számító menüből is, míg estefelé a Lakanbiz nevű becsületkasszával működő bárban öblíthetjük le a vacsorát.

A Six Senses Zil Pasyon a Seychelle-szigetek legforróbb és legkedveltebb üdülőhelye, ahonnan feledhetetlen emlékeket vihetünk haza, legyen szó gasztronómiai élményről, lenyűgöző panorámáról, vagy álmainkból előbukkanó, nyugalmat árasztó trópusi környezetről.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: zilpasyon.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom