Close
Hetek óta tartó titkolózás után végre közelebb kerültünk a Societé megnyitójához

Hetek óta tartó titkolózás után végre közelebb kerültünk a Societé megnyitójához

A Societé Budapest olyasmi lesz, amit eddig még nem láttunk a régióban.

Öt emelet, 3500 négyzetméter, egy divatüzlet, világhírű brandek, fine bistro éttermek, bár, kávézó, művészeti kiállítótér, rendezvényközpont, bérelhető irodák – a Societé Budapest olyasmi lesz, amit eddig még nem láttunk a régióban.

Már mi is bemutattuk a Societé projektet és a mögötte álló teamet, láttuk már a demóboltjukat, látjuk Instagrammon a projektjeiket, de a megnyitó idejét eddig nem ismerhettük. Szerencsés kiválasztottak egy titkos eseményen ízlelhettek bele a Societé feelingbe. Az Idei Szigeten a Mercedes Benz Vip az egyik esti koncert után nem sokkal kifutóvá alakult, ahol nyolc modell mutatta be Kata Szegedi legújabb kollekciójának darabjait.

Mint kiderült, a bemutató jelentette az apropót a Societé megnyitó dátumának bejelentésére, amely – dobpergés – 2018 októberében lesz.

Ha minden a tervek szerint alakul, a Societé Budapest olyasmi lesz, mint a decemberben nyíló londoni Trampery Fashion Campus, csak méretében kisebb, de jóval ragyogóbb.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom