Close
Hetek óta tartó titkolózás után végre közelebb kerültünk a Societé megnyitójához

Hetek óta tartó titkolózás után végre közelebb kerültünk a Societé megnyitójához

A Societé Budapest olyasmi lesz, amit eddig még nem láttunk a régióban.

Öt emelet, 3500 négyzetméter, egy divatüzlet, világhírű brandek, fine bistro éttermek, bár, kávézó, művészeti kiállítótér, rendezvényközpont, bérelhető irodák – a Societé Budapest olyasmi lesz, amit eddig még nem láttunk a régióban.

Már mi is bemutattuk a Societé projektet és a mögötte álló teamet, láttuk már a demóboltjukat, látjuk Instagrammon a projektjeiket, de a megnyitó idejét eddig nem ismerhettük. Szerencsés kiválasztottak egy titkos eseményen ízlelhettek bele a Societé feelingbe. Az Idei Szigeten a Mercedes Benz Vip az egyik esti koncert után nem sokkal kifutóvá alakult, ahol nyolc modell mutatta be Kata Szegedi legújabb kollekciójának darabjait.

Mint kiderült, a bemutató jelentette az apropót a Societé megnyitó dátumának bejelentésére, amely – dobpergés – 2018 októberében lesz.

Ha minden a tervek szerint alakul, a Societé Budapest olyasmi lesz, mint a decemberben nyíló londoni Trampery Fashion Campus, csak méretében kisebb, de jóval ragyogóbb.

Ez is érdekelhet:

kata szegedi | megnyitó | societé budapest | fashion

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a közel hatvanmilliós órával villog Lionel Messi Katarban

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram