Close
Soforallasok.com – bemutatkozik Magyarország legújabb sofőrállás weboldala

Soforallasok.com – bemutatkozik Magyarország legújabb sofőrállás weboldala

Vajon nehéz sofőrállást találni? A jó hír az, hogy sokkal egyszerűbb, mint azt sokan első blikkre gondolják. A Soforallasok.com 2021 augusztusában indult, és fő célja éppen az, hogy megkönnyítse a sofőrök számára az álláskeresést.

A Soforallasok.com összeköti a fuvarozó cégeket és a sofőröket

Napjainkban már nemcsak a kamionos autósiskolák, a keresőmotorok, a vállalati webhelyek és a közösségi média lehet hasznos az álláskeresés során. Találhatóak olyan dedikált webhelyek, amelyek kizárólag releváns álláshirdetéseket mutatnak néhány alapbeállítást követően. Ezek a platformok óriási segítséget nyújtanak abban, hogy minden sofőr megtalálja a hozzá leginkább illő álláslehetőséget. Az oldalak nemcsak a helyi és országos pozíciókra korlátozódnak, hanem nemzetközi lehetőségeket is mutatnak. Olyan széles palettát tesznek közzé, hogy nem fordulhat elő, hogy valaki ne találja meg az ideális állást. Ráadásul az esetek többségében teljesen ingyenesen igénybe vehető ez a lehetőség a sofőrök számára. Ilyen dedikált webhely a Soforallasok.com oldal is, amelynek segítségével valóban egyszerű sofőrállást találni. Összeköti a fuvarozócégeket és a sofőröket. A cég folyamatosan fejlődik, és belföldi, illetve nemzetközi fuvarok vállalását is lehetővé teszi. Ráadásul az oldalon lévő sofőrállások regisztráció nélkül böngészhetőek. A hirdetések folyamatosan frissülnek, és minden fontos információt tartalmaznak a munkákkal kapcsolatban. Továbbá az oldalon megjelenő lényegre törő és informatív sofőrállások nagy előnye, hogy előzetes ellenőrzés után kerülnek jóváhagyásra. Ennek köszönhetően minden fontos információt tartalmaz a hirdetés a fuvarozócéggel kapcsolatban. Az oldal által közzétett sofőrállás hirdetésekre bátran lehet jelentkezni, hiszen nem fordulhat elő, hogy valótlan tartalommal kerül közzétételre az álláshirdetés. Fő a biztonság!

A hirdetések minden fontos információt tartalmaznak

Az oldalon található álláshirdetésekben meghatározásra kerülnek a pontos feladatok, amelyekből kiderül, hogy mire lehet számítani a munka során. Így a hirdetés elolvasását követően mindenki azonnal eldöntheti, hogy szeretné-e betölteni az adott feladatkört. Itt kerül feltüntetésre, ha a vezetésen kívül más feladat is tartozik az adott munkakörhöz. Ilyen lehet például a rakodásban való segédkezés, illetve az apróbb javítások elvégzése. Ezen kívül a cég elvárásai is pontos meghatározásra kerülnek. Ebből a részből kiderül, hogy pontosan milyen kategóriájú vezetői engedély megléte szükséges. Továbbá az is kiderül, hogy kell-e erkölcsi bizonyítvány, valamint GKI kártya és digitális tachográf kártya. A biztosított pihenőidőről is itt található említés. Mindemellett az is kiderül, hogy mikor indul a jelentkező előnnyel a cégnél. Itt például számos esetben előnyt jelent, ha a jelentkező nem ijed meg a ponyvázástól, vagy ha hajtott már 40 tonnás félpótkocsis szerelvényt. Egy sofőr állás összesítő is található a hirdetés végén, amely egyértelműen mutatja, hogy mikor került közzétételre az álláshirdetés. A munka típusa is jelezve van, vagyis az, hogy belföldi vagy külföldi sofőrállásról van-e szó. Mindemellett feltüntetésre kerül a jogosítvány kategóriája, a jármű típusa és a munkarend, hiszen a legtöbb esetben tervezhető a munkaidő. A pozícióhoz tartozó juttatási csomag szintén itt szerepel, amely nagyban függ a munkaórák számától és a munka nehézségétől. Itt szerepelnek a béren kívüli extra juttatások is. Ha van elvárt beszélt nyelv, akkor az is itt található. Továbbá itt szerepel a munka időtartama is, amely lehet határozott vagy határozatlan.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram