Close
Soha nem látott akció: alig pár ezer forintért foglalhatsz repjegyet 24 célállomásra

Soha nem látott akció: alig pár ezer forintért foglalhatsz repjegyet 24 célállomásra

Robbant a Ryanair.

Ekkora kaliberű akció még nem volt az ír légitársaságnál:  3518 forintért lehet most retúrjegyet foglalni júniusra összesen huszonnégy úti célra – írja az Utazómajom.

A portál szerint a jegyárak tartalmazzák a kézipoggyász árát, minden adót és illetéket, valamint az sem mindennapi, hogy díjmentesen módosítható a járat, ha netán valami közbejönne.

A teljes listát ide kattintva lehet böngészni.

(Forrás: Utazómajom, fotók: Pixabay)

23 | olcsó | foglalás | rendkívüli | úti cél

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Mostantól nemcsak a poggyászok, hanem az utasok súlyát is leméri ez a légitársaság

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram