Close
Amikor a teraszbútor a főszereplő – Világpremier a budapesti Home of Solinfóban

Amikor a teraszbútor a főszereplő – Világpremier a budapesti Home of Solinfóban

A tavasz eljöttével itt az idő, hogy kiterjesszük a ház területét, belakjuk a teraszt, a kertet és hamarosan megnyissuk a szezont! Rögtön két olyan márkát és kollekciót is tudunk mutatni, melyek kényelme vendéget marasztal, a stílus és szépség pedig örök darabokat csinál belőlük.

A Vipp és a Hay kültéri kortárs bútorai már most kulttárs-gyanúsak, ráadásul előbbit a világon először a Home of Solinfóban állítjuk ki, utóbbit pedig hazánkban szintén csak itt érhetik el a vásárlók.

Ami az odabent töltött őszi-téli hónapokban a konyha és az étkező, az a hosszabb és melegebb nappalok idején a terasz és a kert. Forró délidők, simogató délutánok, és esték telnek az „otthoni természetben”, ehhez pedig szükség van a kényelmes és dizájnos ülőalkalmatosságokra, terebélyes asztalokra, hencserekre, napozókra.

A Vipp outdoor collection teakfa, alumínium és kerámia felhasználásával készült, karcsú, légies vonalvezetéssel, hamisítatlan dán dizájnnal. A kifejezetten közös, kültéri étkezéshez, partikhoz megálmodott székek és asztal, valamint a pihenéshez, kényelmes olvasáshoz kitalált lounge vonal is elérhetőek a Home of Solinfónál.

Természetesen a két különböző funkciót betöltő terasz- és kerti bútorok jól kombinálhatóak, egyazon térben is gyönyörűek együtt.

A Hay palissade collection egy bohémabb, kávézós hangulatot teremt, el tudjuk képzelni egy koppenhágai specialty kávézó napos, intim, belső udvarának bútoraként, de egy Balaton-felvidéken található présházból kialakított családi nyaraló kertjében is jól mutatna.

A színterezett fém felület strapabíró, rozsdataszító, és jól bírja az UV-sugárzást is, esély sincs rá, hogy évek múltán kifakuljon. Kialakításuknak köszönhetően egy nagyobb vihar után is elég csak szárazra törölni őket, vagy megvárni, míg leszáradnak a vízcseppek. Kisebb és nagyobb udvarokon, teraszokon, medence mellett is tökéletes lehet az összes darab!

Mind a Vipp, mind a Hay teraszbútorai hosszú távú befektetések, időtlen vonalvezetésüknek és felsőkategóriás tervezésüknek, anyaghasználatuknak köszönhetően.

(Fotók: Dombóvári Judit, Solinfo)

home of solinfo | Hay | világpremier | skandináv | asztal

FOLYTASD EZZEL

A csendes egyszerűség szinonimája is lehetne ez az art decóból is inspirálódott enteriőr

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom