Close
Gyönyörű amerikai borvidékre tekint ez a pazar villa

Gyönyörű amerikai borvidékre tekint ez a pazar villa

Rosszabbat is el tudnánk képzelni mint itt az infinity poolban borozgatni a kaliforniai napsütésben.

A Klopf Architecture tervezte a Sonoma-völgy tetejére ezt az egészen fenomenális villát, ahonnan páratlan kilátás nyílik a környező, nagy borvidékre. A luxusrezidencia a 20. század közepének építészeti elemeit emeli be csodásan a modern igényeknek megfelelően,

az eredmény pedig egy olyan otthon, melyben minden nap egy mámoros nyaralás.

A bouldersziklákra épült rezidencia 378 négyzetméteres, egyszintes és lapos tetejével direkt úgy alakították ki, hogy ne lógjon ki a tájból, a lakók mégis kompromisszum nélkül élvezhessék a panorámát.

Kívül is belül is megjelennek a házban a környék meleg tónusai: barnák, homokszínek, kőszínek és pasztellek, a nappaliból pedig a tolható üvegajtón keresztül léphetünk a nagyvonalú teraszra, majd a medencébe. Egy Chardonnay-t kérnénk hozzá!

(Fotók: Mariko Reed)

sonoma-völgy | kalifornia | luxus | építészet | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Így kaphatsz egy kis francia életérzést egy csodás villában a Balaton-felvidéken

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram