Close
Még egy hónapot várni kell, hogy hazavihessük a világ egyik legokosabb hangszóróját

Még egy hónapot várni kell, hogy hazavihessük a világ egyik legokosabb hangszóróját

Nagyon várták a Sonos-hívek ezt a hetet, mert a vezeték nélküli hangszórók piacát 2005-ben elsők között berobbantó cég végre ismertette legújabb modelljét.

A San Franciscóban bemutatkozó, a Playbart felváltó Sonos Beam szolidabb méretben készült el, és nagyjából hatvan százalékkal karcsúbb és harminccal rövidebb formát mutat, mint népszerű elődje.

Legfőbb előnye a sokoldalúsága: térhatású hangélményre számíthatunk tőle, az összes streaming szolgáltatóval össze tud kapcsolódni, intelligens hangvezérlésű.

Vegytiszta hangzást és egyben földrengető basszusokat ígér a Sonos Beam, ám legizgalmasabb tulajdonsága a Trueplay kalibrációs hangtechnikának köszönhető: képes az adott helyiség sajátosságaihoz alakítani a fülünket simogató hangélményt.

Kezelése egyszerű: oldschool módon a tetején elhelyezett érintőgombokkal machinálhatunk (Ethernet és HDMI ARC konnektorok is vannak), de a virtuális asszisztensek közül SIRI-vel és Amazon Alexával is nagyszerű kapcsolatot épített ki (az AirPlay2-ig még ki kell bekkelni pár hetet).

Az optikai adapterének hála a régebbi készülékekkel bármikor összehangolható; könnyedén párosítható a televízióval, hogy vele együtt megadja a házimozi-hatást.

Kapott éjszakai üzemmódot, ami az esetleges suttogóbb hangokat felerősíti, a markánsabb zajokat pedig magától lecsökkenti, hogy ne zavarjuk mások álmait, miközben éjjelente kedvünk támad egy jó filmhez.

Fekete és fehér színben július 17-étől kapható az inkább kisebb helyiségekhez passzoló, de azokat rendesen kitöltő Sonos Beam, négyszáz dollárért.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Engadget, Wired, Techcrunch)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom