Close
Még egy hónapot várni kell, hogy hazavihessük a világ egyik legokosabb hangszóróját

Még egy hónapot várni kell, hogy hazavihessük a világ egyik legokosabb hangszóróját

Nagyon várták a Sonos-hívek ezt a hetet, mert a vezeték nélküli hangszórók piacát 2005-ben elsők között berobbantó cég végre ismertette legújabb modelljét.

A San Franciscóban bemutatkozó, a Playbart felváltó Sonos Beam szolidabb méretben készült el, és nagyjából hatvan százalékkal karcsúbb és harminccal rövidebb formát mutat, mint népszerű elődje.

Legfőbb előnye a sokoldalúsága: térhatású hangélményre számíthatunk tőle, az összes streaming szolgáltatóval össze tud kapcsolódni, intelligens hangvezérlésű.

Vegytiszta hangzást és egyben földrengető basszusokat ígér a Sonos Beam, ám legizgalmasabb tulajdonsága a Trueplay kalibrációs hangtechnikának köszönhető: képes az adott helyiség sajátosságaihoz alakítani a fülünket simogató hangélményt.

Kezelése egyszerű: oldschool módon a tetején elhelyezett érintőgombokkal machinálhatunk (Ethernet és HDMI ARC konnektorok is vannak), de a virtuális asszisztensek közül SIRI-vel és Amazon Alexával is nagyszerű kapcsolatot épített ki (az AirPlay2-ig még ki kell bekkelni pár hetet).

Az optikai adapterének hála a régebbi készülékekkel bármikor összehangolható; könnyedén párosítható a televízióval, hogy vele együtt megadja a házimozi-hatást.

Kapott éjszakai üzemmódot, ami az esetleges suttogóbb hangokat felerősíti, a markánsabb zajokat pedig magától lecsökkenti, hogy ne zavarjuk mások álmait, miközben éjjelente kedvünk támad egy jó filmhez.

Fekete és fehér színben július 17-étől kapható az inkább kisebb helyiségekhez passzoló, de azokat rendesen kitöltő Sonos Beam, négyszáz dollárért.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Engadget, Wired, Techcrunch)

speaker | bluetooth | intelligens | Sonos Beam | hangszóró

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram