Az Alfredo spagetti krémes állagú, marhahúsban gazdag egy rakás sajttal. Ha pedig mindez nem lenne elég csábító, még egyszerűen és gyorsan is elkészíthető.
Amikor már azt hittük, hogy a TikTok-on semmi sem tudja felülmúlni a fetás tésztát, akkor jött a Spagetti Alfredo és felrobbantotta a videómegosztó oldalt. Az elkészítése pofon egyszerű.
Első lépés: Egy kilogramm főtt spagettitésztát összekeverünk egy üveg Alfredo szósszal és egy hőálló tálba tesszük.
Második lépés: Ráöntjük a darált húsból, apróra vágott hagymából zöldfűszerekből, két gerezd zúzott fokhagymából és spagetti szószból készült masszát.
Harmadik lépés: Az egészre két csészényi reszelt sajtot halmozunk, majd tizenöt-húsz percig sütjük.
@britscookin Y’all need to try this! 🍝 #comfortfood #fastapasta #cookinghack #britscookin #easyrecipe #spaghetti ♬ original sound – britscookin
A TikTokon számos változata terjed a spagettinek. Van, aki kaliforniai paprikát is ad hozzá, más pedig maga készíti el az Alfredo szószt is úgy, hogy vajat, tejszínt és két csésze reszelt parmezánt főz össze egy kevés borssal, fokhagyma-granulátummal. Tálaláskor gondoskodhatunk arról, hogy a lágy ízvilágú spagetti meglepő fordulattal csípős legyen. Némi csilipehely kell csak a tetejére ehhez.
@bigmommakimbo7 This is sooooo goooood! 🤪😍🍝 #alfredospaghetti #tiktokspaghetti #spaghetti #viralspaghetti #pasta #pastatiktok #onepot #onepotmeals #easymeal #easydinner #dutchoven #dutchovenspaghetti #easyspaghettirecipe #foodtok #food #yum #petsoftiktok #fyp #viral #follow #like #4upage ♬ original sound – Kim Pauckner
Az igazán időtakarékos megoldáshoz az egészet egy kuktában készítjük el, így a tészta tulajdonképpen a szószban fő meg.
(Forrás: The Daily Meal, fotók: Getty)
tejszín | étel | spagetti | alfredo spagettiRáleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára
Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!