Close
Startupprogram kezdődik a tokaji borvidék fejlesztéséért

Startupprogram kezdődik a tokaji borvidék fejlesztéséért

Startupprogram kezdődik a tokaji borvidék fejlesztéséért Wáberer György vállalkozó fővédnökségével.

Az innovációs központ az MFB-csoporthoz tartozó Hiventures együttműködésével hozta létre a TokajTech Startup Programot, amely a térséget fellendítő borászati, gasztronómiai, szállástechnológiai, turisztikai ötleteket keresi.

November 1-ig várják a jelentkezést legalább kétfős csapatoktól, akik tapasztalt szakemberektől tanulhatnak elméleti és gyakorlati ismereteket üzleti modell kidolgozásáról, pénzügyi tervezésről, versenytárselemzésről, piackutatásről, piacra jutásról.

A résztvevők öthetes online vállalkozásfejlesztési képzést, tesztelési környezetet, üzleti és szakmai mentorációt kapnak,

és akik továbbjutnak második szakaszba, további öthetes befektetési felkészítésben, és akár 20 millió forint kockázatitőke-befektetésben is részesülhetnek. Az összeg negyedét a Startup Campus, nagyobb részét a Hiventures biztosítja.

A programot ismert helyi szakemberek is támogatják. A borászati terület szakmai védnöke ifjabb Szepsy István borász, a digitális nomád terület szakmai védnöke Vinnai Balázs üzletember, a szállás és utazás terület szakmai védnöke Szepesi Richárd idegenforgalmi befektető.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, Getty Images)

magyar startup | Tokaji borvidék | startupprogram | tokaj | Wáberer György

FOLYTASD EZZEL

Luxus utasellátó nyílt a csopaki vasútállomáson

Harmincöt perc alatt elkészül a legmegúszósabb karácsonyi menü

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram