Close
Amikor Toszkána és a sebesség vonzereje ellenállhatatlanná válik

Amikor Toszkána és a sebesség vonzereje ellenállhatatlanná válik

Stefano Ricci kollekcióiban nagyrészt a természet kínálta színeket és anyagokat látjuk viszont. Legkisebb részletekre is ügyelő ruháinak DNS-eiben ott találjuk a Made In Italy filozófiát, a kompromisszumok nélküli legmagasabb minőséget, és a festőien szép Firenze városának értékeit.

Egy Stefano Ricci-darabot viselő férfi a nap minden egyes pillanatában elegáns, igazi kozmopolita jelenség, és tisztában van a saját értékeivel. A Riccit elsősorban azoknak szánják, akik bármit megkaphatnak, ami megtetszik nekik.

A hírességek (Tom Cruise, Robert De Niro, Pierce Brosnan) által kedvelt márka 2018-as őszi-téli kollekciója egyedülálló környezetben, a híres mugellói versenypályán mutatja meg magát, hiszen a fékezhetetlen sebesség megmagyarázhatatlan vonzerőt jelent. Legyen szó komfortos vagy alkalmi viseletről, egy igazi úriember gardróbjából nem hiányozhat egy Stefano Ricci darab.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: stefanoricci.com)

2018 | kollekció | divat | elegáns | tél

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram