Close
Mutatjuk az egyik legjobb nyári naplementés budapesti programot

Mutatjuk az egyik legjobb nyári naplementés budapesti programot

Egy szörfdeszka és egy evező kell hozzá.

A sup – ahogy a stand up paddle-t rövidíteni szokták – nem igényel hatalmas hullámokat, néha síkvizen állni rajta és evezni sokkal izgalmasabb. És ezzel talán el is árultuk, miért az egyik leguniverzálisabb vízi sport, ami létezik: a sikerélmény garantált, hiszen minimális fizikai igénybevétellel és némi egyensúlyérzékkel bárki, bármilyen nyílt vizen supozhat, szervezhet túrákat, használhatja vízibicikli, kenu és csónak helyett, vagy akár jógázhat is. De a mára több millió supos között sokan vannak olyanok is, akik azért kattantak rá erre az életstílust jelentő sportra, mert a napfény és a vízpart már magában garancia a kikapcsolódásra, a supozás így lesz egyszerre meditatív és stresszoldó – írtuk korábbi cikkünkben róla.

A SUP Budapest Facebook-posztjában olvasható bejegyzés szerint szerencsére továbbra is alig van forgalom a Duna belvárosi szakaszán, így könnyedén evezhetsz be a belvárosba a Római-partról. Nem tudni, mennyi ideig lesz még lehetőség ilyen nyugodt vízen csorogni a Parlament környékén, úgyhogy érdemes kihasználni az alkalmakat – például június 30-án, 18 órától (a SUP Budapest több túrát is tervez ezen a nyáron, ide érdemes kattintani az időpontokért és a jegyekért).

További részletek itt.

(Fotó: Getty Images)

budapest | program | nyár | sport | SUP

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ingyen elérhető a magyarok egyik legkedvesebb filmje

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram