Close
Ebben a csodaszép országban védettségi nélkül is lehet síelni

Ebben a csodaszép országban védettségi nélkül is lehet síelni

Hüttézéshez viszont szükséges.

A svájci síterepek nem kérnek Covid-igazolást a síliftek használatához – írja a Síelők.hu. A maszk használata ellenben kötelező a zárt felvonókon és a zárt helyeken.

A hegyi vendéglőkbe csak igazolással lehet belépni,  akár fogyasztásról, akár csupán egy kis felmelegedésről van szó.

A hütték teraszain nem kérnek semmilyen igazolást.

A rendelkezés nem kötelező érvényű a síterepek részére, vagyis egyes síterepek akár külön is kérhetik az igazolásokat. A síterepek bejelentése után a szövetségi kormány közölte, hogy a döntés még nem végleges, a végső szót a Bundesrat mondja ki a járványhelyzet elemzése után.

Ausztria legnagyobb síszövetsége pedig gőzerővel készül a 2021/2022-es téli szezonra, mi is nagyon várjuk már, hogy újra felcsatolhassuk a lécet, és aztán élvezzük a haraphatóan friss levegőt, a csodás panorámát, no és persze lazításként a hütték fogásait vagy a termálfürdőket.

(Forrás: Síelők.hu, fotók: Getty Images)

nélkül | Svájc | síterep | védettségi | síelés

FOLYTASD EZZEL

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Ez várhat ránk az idén a horvát és osztrák sípályákon

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram