Szabadulószobás élmény ajándékozása karácsonykor?

Ha már kifogytál az ajándékötletekből, de valami igazán egyedit szeretnél, ami akár egy egész családnak vagy baráti társaságnak különleges élmény lehet, akkor nézd meg a változatos tematikájú szabadulószobákat, ahol az izgalom és jókedv garantált.

Börtön

Ezen a pályán magadért és a csapatodért izgulhatsz, sőt, azalatt az idő alatt, amíg a börtönőr nincs a körletben, ki kell találni a szabadulás módját. Erre 60 perc áll rendelkezésre, és ahhoz, hogy a szökés sikeres legyen, cellatársaiddal szorosan együtt kell működnötök.

A szobában túlnyomórészt ügyességet igénylő feladatok vannak, amit a bilincsek és rácsok tovább komplikálnak.

Ez egy kooperatív játék, kiemelkedő szerepe van az együttműködésnek. Éppen ezért remek lehetőség kollégák közti mélyebb kapcsolat kiépítésére egy csapatépítő programként. Mivel nincs semmi ijesztő környezeti elem, a feladványok is inkább az ügyességről szólnak, ezért családoknak is izgalmas játékot garantál.

Varázslóbörtön

A küldetés: kiszabadítani Sirius Blacket az Azkabanból, a varázslók börtönéből, akit ártatlanul zártak be. Ehhez először a Szükség Szobáját kell megtalálnotok, majd számos feladványt kell megoldanotok, és cellából is ki kell nyitnotok jó párat.

A mentőexpedíció nem vesztélytelen, hiszen a rabokat őrzik. A dementorok szellemszerű lények, akik mindenkiből kiszívják a jókedvet. Aggodalomra semmi ok, hiszen a dementorok ellen is van bűbáj, amit a játék során ti is megtanulhattok.

Ez a pálya a varázsvilág tematikájú szobák közül is a könnyebb kategóriába sorolható. Családbarátnak mondható, hiszen ijesztő díszlet egyáltalán nem kapott helyet, mégis inkább 8 éves kortól ajánljuk, mert a pálya jellemzője, hogy a játék elején csekély fényforrás van jelen. 75 percnyi kaland és izgalom családoknak, barátoknak, akik különleges élményben szeretnének részesülni.

Bármelyik Időcsapda pályához kapható ajándékutalvány, amivel garantáltan te viszed el a legötletesebb ajándékozó címet.

Csernobil

A 2019-es Csernobil című sorozat az Időcsapda csapatára annyira hatással volt, hogy ki is találták ezt a szobát, melyben egy reaktorbalesetet kell meghiúsítaniuk a résztvevőknek.

A korhű, abszolút a szocialista ‘80-as éveket idéző berendezés mellett a feladatok is ehhez a témához igazodnak.

60 perc áll a rendelkezésetekre, hogy eligazodjatok a kapcsolási rajzokon, a relék és biztosítékok világát jobban megismerjétek.

A Csernobil szoba emiatt a nehezebb kategóriába sorolható, de nincs szükség semmilyen előképzettségre ahhoz, hogy sikerrel vegyétek az akadályokat.

A pszichopata gyilkos csapdája

Ahogy a neve is utal rá, ez egy horrorisztikusabb témájú pálya. A történet szerint a játékosok csapdába esnek a gyilkos házában, ahol egy óra múlva a bomba fel fog robbanni. A küldetés megtalálni a bombát, amihez temérdek szekrényt és lakatot kell kinyitni.

Fontos tudni, hogy a pálya csak témájában ijesztő, a 60 perces játékidő alatt nem kell semmiféle riogatásra számítani. Emiatt 14 éven felülieknek ajánljuk elsősorban.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom