Close
Szebb helyen nem is lehetne havas téli napokat eltölteni

Szebb helyen nem is lehetne havas téli napokat eltölteni

Ebben a kecses, keskeny norvég faházban minden adott a tökéletes januárhoz.

A Rever & Drake építészstúdió tervezte ezt a magas, vékony faházat Molde városa fölött. A nyugati parton lévő Moldefjordra tekintő faház óriási ablakai és tágas tetőterasza magához öleli a megejtően szép, norvég telet: a havat, a fjordokat, a hideg évszak minden varázsát.

A négyemeletes épületben két gyerekszoba, egy felnőtt nagyháló, egy dupla belmagasságú konyha, fürdők és egy könyvtárszoba is helyet kapott. A konyha gyönyörű balkonban végződik, ahonnan a mínuszokban is remekül elmerülhetnek a lakók a havas tájban.

A fenyőt és tölgyfát használó házban a fa könnyedsége, melegsége, tapinthatósága és légiessége csodálatos hangulatot teremt: a skandináv építészet újfent bebizonyítja, mennyire harmonikus és természetes.

Bármelyik tél alatt akármeddig elteázgatnánk itt.

(Fotók: Tom Auger)

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom