Close
Szebb helyen nem is lehetne havas téli napokat eltölteni

Szebb helyen nem is lehetne havas téli napokat eltölteni

Ebben a kecses, keskeny norvég faházban minden adott a tökéletes januárhoz.

A Rever & Drake építészstúdió tervezte ezt a magas, vékony faházat Molde városa fölött. A nyugati parton lévő Moldefjordra tekintő faház óriási ablakai és tágas tetőterasza magához öleli a megejtően szép, norvég telet: a havat, a fjordokat, a hideg évszak minden varázsát.

A négyemeletes épületben két gyerekszoba, egy felnőtt nagyháló, egy dupla belmagasságú konyha, fürdők és egy könyvtárszoba is helyet kapott. A konyha gyönyörű balkonban végződik, ahonnan a mínuszokban is remekül elmerülhetnek a lakók a havas tájban.

A fenyőt és tölgyfát használó házban a fa könnyedsége, melegsége, tapinthatósága és légiessége csodálatos hangulatot teremt: a skandináv építészet újfent bebizonyítja, mennyire harmonikus és természetes.

Bármelyik tél alatt akármeddig elteázgatnánk itt.

(Fotók: Tom Auger)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom