Close
Szebb helyen nem is lehetne havas téli napokat eltölteni

Szebb helyen nem is lehetne havas téli napokat eltölteni

Ebben a kecses, keskeny norvég faházban minden adott a tökéletes januárhoz.

A Rever & Drake építészstúdió tervezte ezt a magas, vékony faházat Molde városa fölött. A nyugati parton lévő Moldefjordra tekintő faház óriási ablakai és tágas tetőterasza magához öleli a megejtően szép, norvég telet: a havat, a fjordokat, a hideg évszak minden varázsát.

A négyemeletes épületben két gyerekszoba, egy felnőtt nagyháló, egy dupla belmagasságú konyha, fürdők és egy könyvtárszoba is helyet kapott. A konyha gyönyörű balkonban végződik, ahonnan a mínuszokban is remekül elmerülhetnek a lakók a havas tájban.

A fenyőt és tölgyfát használó házban a fa könnyedsége, melegsége, tapinthatósága és légiessége csodálatos hangulatot teremt: a skandináv építészet újfent bebizonyítja, mennyire harmonikus és természetes.

Bármelyik tél alatt akármeddig elteázgatnánk itt.

(Fotók: Tom Auger)

FOLYTASD EZZEL
Ez a magyar kabin uralhatja a kisházak piacát
A világ egyik legmeghatározóbb építészportálja méltatja a Magyar Zene Házát
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom