Szebb helyen nem is lehetne havas téli napokat eltölteni

Ebben a kecses, keskeny norvég faházban minden adott a tökéletes januárhoz.

A Rever & Drake építészstúdió tervezte ezt a magas, vékony faházat Molde városa fölött. A nyugati parton lévő Moldefjordra tekintő faház óriási ablakai és tágas tetőterasza magához öleli a megejtően szép, norvég telet: a havat, a fjordokat, a hideg évszak minden varázsát.

A négyemeletes épületben két gyerekszoba, egy felnőtt nagyháló, egy dupla belmagasságú konyha, fürdők és egy könyvtárszoba is helyet kapott. A konyha gyönyörű balkonban végződik, ahonnan a mínuszokban is remekül elmerülhetnek a lakók a havas tájban.

A fenyőt és tölgyfát használó házban a fa könnyedsége, melegsége, tapinthatósága és légiessége csodálatos hangulatot teremt: a skandináv építészet újfent bebizonyítja, mennyire harmonikus és természetes.

Bármelyik tél alatt akármeddig elteázgatnánk itt.

(Fotók: Tom Auger)

fjord | norvég | dizájn | ház | norvégia

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom