Close
Szebb helyen nem is lehetne havas téli napokat eltölteni

Szebb helyen nem is lehetne havas téli napokat eltölteni

Ebben a kecses, keskeny norvég faházban minden adott a tökéletes januárhoz.

A Rever & Drake építészstúdió tervezte ezt a magas, vékony faházat Molde városa fölött. A nyugati parton lévő Moldefjordra tekintő faház óriási ablakai és tágas tetőterasza magához öleli a megejtően szép, norvég telet: a havat, a fjordokat, a hideg évszak minden varázsát.

A négyemeletes épületben két gyerekszoba, egy felnőtt nagyháló, egy dupla belmagasságú konyha, fürdők és egy könyvtárszoba is helyet kapott. A konyha gyönyörű balkonban végződik, ahonnan a mínuszokban is remekül elmerülhetnek a lakók a havas tájban.

A fenyőt és tölgyfát használó házban a fa könnyedsége, melegsége, tapinthatósága és légiessége csodálatos hangulatot teremt: a skandináv építészet újfent bebizonyítja, mennyire harmonikus és természetes.

Bármelyik tél alatt akármeddig elteázgatnánk itt.

(Fotók: Tom Auger)

norvégia | skandináv | dizájn | norvég | nagy sztori

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram