Close
A tavasz azért nem marad el, elhoztuk a legszebb fotókat hozzá

A tavasz azért nem marad el, elhoztuk a legszebb fotókat hozzá

Sosem lehet megunni az ébredő természet látványát. Neki így telik az élete: télen pihenni megy, és akkor lát csak hozzá a megújuláshoz, amikor eljön az ideje. Nem türelmetlenkedik, csak vár a maga idejére. A sietős rügyeket elfagyás veszélyeztetheti, de az erősek azért megélik az igazi tavaszt. Mi most csendre lettünk intve, miközben odakint mindenki ébred, de mesés képekkel azért emlékeztetjük magunkat a bolygó éves ciklikus megújulására.

Inspiráljon ez. Nem volt még ilyen zárt tavaszunk, de reményt adnak az ágak, a virágok, a madarak, hogy van miért újrakezdeni.

A japán szakura

Japán tavasszal szó szerint virágba borul. Tokió, Kiotó, Hakore, a Fuji-hegy, Nara is. Púderrózsaszínben és fehérben pompáznak a fák.

Washington DC, Amerikai Egyesült Államok
Csiangmaj, Thaiföld
Stájerország, Ausztria
Philadelphia, Amerikai Egyesült Államok
Párizs, Franciaország
March, Egyesült Királyság
Hargita, Erdély
Berlin, Németország
Párizs, Franciaország
Manhattan, New York, Amerikai Egyesült Államok
Düsseldorf, Németország
Szöul, Dél-Korea
Rotterdam, Hollandia
Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Getty Images, Pixabay, Pxhere)

FOLYTASD EZZEL
Ez a magával ragadó sziget tűnt fel a legutóbbi James Bond-filmben
Vízágyúkat kellett bevetni, annyian tüntetnek a kötelező védettségi igazolvány ellen Triesztben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom