Close
A tavasz azért nem marad el, elhoztuk a legszebb fotókat hozzá

A tavasz azért nem marad el, elhoztuk a legszebb fotókat hozzá

Sosem lehet megunni az ébredő természet látványát. Neki így telik az élete: télen pihenni megy, és akkor lát csak hozzá a megújuláshoz, amikor eljön az ideje. Nem türelmetlenkedik, csak vár a maga idejére. A sietős rügyeket elfagyás veszélyeztetheti, de az erősek azért megélik az igazi tavaszt. Mi most csendre lettünk intve, miközben odakint mindenki ébred, de mesés képekkel azért emlékeztetjük magunkat a bolygó éves ciklikus megújulására.

Inspiráljon ez. Nem volt még ilyen zárt tavaszunk, de reményt adnak az ágak, a virágok, a madarak, hogy van miért újrakezdeni.

A japán szakura

Japán tavasszal szó szerint virágba borul. Tokió, Kiotó, Hakore, a Fuji-hegy, Nara is. Púderrózsaszínben és fehérben pompáznak a fák.

Washington DC, Amerikai Egyesült Államok
Csiangmaj, Thaiföld
Stájerország, Ausztria
Philadelphia, Amerikai Egyesült Államok
Párizs, Franciaország
March, Egyesült Királyság
Hargita, Erdély
Berlin, Németország
Párizs, Franciaország
Manhattan, New York, Amerikai Egyesült Államok
Düsseldorf, Németország
Szöul, Dél-Korea
Rotterdam, Hollandia

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Getty Images, Pixabay, Pxhere)

cseresznyefa virágzás | cseresznyefák | fotóalbum | kirándulás | tavasz

FOLYTASD EZZEL

Ezekbe az európai városokba költözz, és ezekbe ne, ha külföldön kezdenél új életet

Itt az újabb járványhullám, ezért a maszk újbóli viselését javasolják Franciaországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram