Close
Én azt gondolom, hogy rengeteg hibám van – Szilágyi Áron-podcast

Miért hasonlít gyászfolyamathoz, ha egy sportoló abbahagyja a pályafutását? Milyen, amikor veszít társasjátékban? Bírja-e, ha felismerik az utcán? A podcastből kiderül.

Egy háromszoros olimpiai bajnok aligha szorul külön bemutatásra, Szilágyi Áron azonban sokoldalúbb és komplexebb személyiség annál, mint hogy sporteredményekkel le lehetne írni. A páston kívüli élete sportdiplomáciával, jótékonysági tevékenységgel, sportvezetői feladatokkal van tele, podcastet vezet, letett egy magas szintű sommelier-vizsgát, idén pedig valami olyasmibe fogott, ami sokak életét teheti jobbá. Áronnal beszélgetve arra voltunk kíváncsiak, miért hasonlít gyászfolyamathoz, ha egy sportoló abbahagyja a pályafutását, milyen, amikor hibázik, milyen a trash talk a vívásban, és bírja-e, ha felismerik az utcán.

olimpia | izing róbert | Szilágyi Áron | vívás | olimpia bajnok

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Iskolabállal kezdte, aztán jött a Prodigy, az Oasis és Ed Sheeran - Fülöp Zoltán-podcast

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom