Close
Gyönyörűen mesél a megcsalásról az Oscar-esélyes magyar animációs film

Gyönyörűen mesél a megcsalásról az Oscar-esélyes magyar animációs film

Nézd meg nálunk a Szimbiózis-t!

Az Oscar-esélyesek longlistjén van Andrasec Nadja Szimbiózis című alkotása; egy tizenkét perces animációs rövidfilm, amely kilencvenhat jelölt közül várja, hogy bekerüljön az Oscar-jelöltek közé. A Szimbiózis egy megcsalt feleség történetét meséli el

finoman, érzékletesen, húsba vágóan, de mégis lebegve, szexuálisan és transzcendentálisan egyszerre, kortárs festményeket idézően igényes grafikai megoldásokkal.

A rövid animáció francia-magyar koprodukcióként jött létre, és 2019-ben, az Annecy-i Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon mutatkozott be, több tucat díjat zsebelt be, és több mint száz fesztiválon megfordult. Az Oscar-longlist mellett pedig a rangos César-díj shortlistjére is felkerült a Szimbiózis: mi nagyon-nagyon szeretjük, úgyhogy megy a hatalmas ujjszorítás, hogy díjat nyerjen!

FOLYTASD EZZEL
Van egy jó ötleted, hogyan lehetne fellendíteni a turizmust? Most sokat nyerhetsz vele!
Ezt tesszük az egészségünkkel, ha a madarak énekét hallgatjuk
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom