Close
Gyönyörűen mesél a megcsalásról az Oscar-esélyes magyar animációs film

Gyönyörűen mesél a megcsalásról az Oscar-esélyes magyar animációs film

Nézd meg nálunk a Szimbiózis-t!

Az Oscar-esélyesek longlistjén van Andrasec Nadja Szimbiózis című alkotása; egy tizenkét perces animációs rövidfilm, amely kilencvenhat jelölt közül várja, hogy bekerüljön az Oscar-jelöltek közé. A Szimbiózis egy megcsalt feleség történetét meséli el

finoman, érzékletesen, húsba vágóan, de mégis lebegve, szexuálisan és transzcendentálisan egyszerre, kortárs festményeket idézően igényes grafikai megoldásokkal.

A rövid animáció francia-magyar koprodukcióként jött létre, és 2019-ben, az Annecy-i Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon mutatkozott be, több tucat díjat zsebelt be, és több mint száz fesztiválon megfordult. Az Oscar-longlist mellett pedig a rangos César-díj shortlistjére is felkerült a Szimbiózis: mi nagyon-nagyon szeretjük, úgyhogy megy a hatalmas ujjszorítás, hogy díjat nyerjen!

animációs | magyar | francia-magyar | férj | animáció

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram