Close
Gyönyörűen mesél a megcsalásról az Oscar-esélyes magyar animációs film

Gyönyörűen mesél a megcsalásról az Oscar-esélyes magyar animációs film

Nézd meg nálunk a Szimbiózis-t!

Az Oscar-esélyesek longlistjén van Andrasec Nadja Szimbiózis című alkotása; egy tizenkét perces animációs rövidfilm, amely kilencvenhat jelölt közül várja, hogy bekerüljön az Oscar-jelöltek közé. A Szimbiózis egy megcsalt feleség történetét meséli el

finoman, érzékletesen, húsba vágóan, de mégis lebegve, szexuálisan és transzcendentálisan egyszerre, kortárs festményeket idézően igényes grafikai megoldásokkal.

A rövid animáció francia-magyar koprodukcióként jött létre, és 2019-ben, az Annecy-i Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon mutatkozott be, több tucat díjat zsebelt be, és több mint száz fesztiválon megfordult. Az Oscar-longlist mellett pedig a rangos César-díj shortlistjére is felkerült a Szimbiózis: mi nagyon-nagyon szeretjük, úgyhogy megy a hatalmas ujjszorítás, hogy díjat nyerjen!

FOLYTASD EZZEL
Újabb várost hódítottak meg a monumentális tetovált márványszobrok
„Ami stabilan az enyém, az én magam vagyok” – Lakatos Márk-portré
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom