Close
Különleges napon Badacsony beveszi New Yorkot

Különleges napon Badacsony beveszi New Yorkot

Egészen pontosan a budapesti New York Palota Róma-termét. 

Jubileumi kóstolót tartanak a Badacsonyi borvidék kiemelkedő boraiból egy olyan különleges napon, ami csak négyévente jön el. A február 29-i esemény helyszíne az elegáns New York Palota, ahol a vulkanikus klasszikusok kedvelői és az új ízek iránt érdeklődők egyaránt megtalálják a kedvencüket.

A kóstolók mellett mesterkurzusok is a program részei: Dr. Csizmadia András és Dr. Mészáros Gabriella iránymutatásával bővíthetjük ismereteinket.

Az elővételes jegy 6900 (február 27-ig), a helyszínen megvásárolható belépő 8900 forintba kerül. Korlátlan borkóstolásra jogosít.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Getty Images)

program | kósoltó | new york palota | ajánló | borvidék

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram