Close
Különleges napon Badacsony beveszi New Yorkot

Különleges napon Badacsony beveszi New Yorkot

Egészen pontosan a budapesti New York Palota Róma-termét. 

Jubileumi kóstolót tartanak a Badacsonyi borvidék kiemelkedő boraiból egy olyan különleges napon, ami csak négyévente jön el. A február 29-i esemény helyszíne az elegáns New York Palota, ahol a vulkanikus klasszikusok kedvelői és az új ízek iránt érdeklődők egyaránt megtalálják a kedvencüket.

A kóstolók mellett mesterkurzusok is a program részei: Dr. Csizmadia András és Dr. Mészáros Gabriella iránymutatásával bővíthetjük ismereteinket.

Az elővételes jegy 6900 (február 27-ig), a helyszínen megvásárolható belépő 8900 forintba kerül. Korlátlan borkóstolásra jogosít.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Getty Images)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom