Close
Különleges napon Badacsony beveszi New Yorkot

Különleges napon Badacsony beveszi New Yorkot

Egészen pontosan a budapesti New York Palota Róma-termét. 

Jubileumi kóstolót tartanak a Badacsonyi borvidék kiemelkedő boraiból egy olyan különleges napon, ami csak négyévente jön el. A február 29-i esemény helyszíne az elegáns New York Palota, ahol a vulkanikus klasszikusok kedvelői és az új ízek iránt érdeklődők egyaránt megtalálják a kedvencüket.

A kóstolók mellett mesterkurzusok is a program részei: Dr. Csizmadia András és Dr. Mészáros Gabriella iránymutatásával bővíthetjük ismereteinket.

Az elővételes jegy 6900 (február 27-ig), a helyszínen megvásárolható belépő 8900 forintba kerül. Korlátlan borkóstolásra jogosít.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Getty Images)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom