Close
Szolgáltatások, amit minden cégnek be kell vezetnie 10 éven belül!

Szolgáltatások, amit minden cégnek be kell vezetnie 10 éven belül!

Egy modern, sikeres vállalkozás névjegye a minőségi IT támogatásban rejlik. Különösen igaz ez napjainkban, ahol egyetlen cég sem működhet versenyképesen az internet és megfelelő elektronikai felszerelések nélkül. Nehéz megjósolni, hogy mennyit fog változni az informatika világa a későbbiekben. Ha az előző évtizedet veszük alapul sejthető, hogy egy újabb információs forradalom kapujában állunk. Azok a cégek, akik elsőként képesek adaptálódni az új körülményekhez relevánsak maradnak és új magaslatokra törhetnek, míg a többiek lassan eltűnnek a köztudatból. Szerencsére modern trendekből és szakértői vélemények alapján ezekre könnyen tudunk következtetni.

Felhő alapú szolgáltatások:

Az 5G internet és nagy teljesítményű szerverparkok elterjedésével a felhő alapú tárhelyek és szolgáltatások, mint a Microsoft Azure vagy Google Cloud minden eddiginél nagyobb szerepet fognak játszani a vállalkozások életében. A fizikai tárhelyek megszűnésével a számítógépek még könnyebbek és egyszerűen hordozhatók lesznek, ezzel csökkentve a vállalkozások költségeit. A cloud-on végzet munkafolyamatok mindenki számára megoszthatók és szerkeszthetők, ezzel is segítve a csapatmunkát és közös projekteket. Nyugodt lehet adatai biztonsága felől, azok ugyanis mindig elérhetők az ön számára a felhőn keresztül és azonnal frissülnek. Munkáját már nem csak az irodában, de bárhol bármikor képes elvégezni egy stabil internet kapcsolaton keresztül, ami az 5G-nek hála erősebb, gyorsabb és könnyebben hozzáférhetőbb, mint valaha.

Távmunkavégzés:

Legyen szó bármilyen cégen belüli meetingről, üzleti hívásokról, a Teams-en keresztül mindent egyszerűen képes elérni. Ez szintén megváltoztatja majd a jelenlegi 9-5 munka mentalitást szerte a világon. Fix munkaidő helyett Ön dönti el, mikor és hol szeretne dolgozni. Több ideje marad családjára, hobbijaira és más tevékenységekre. Ez – kombinálva a felhő alapú szolgáltatások fejlődésével – hozzájárulhat a munkaidőnk hosszútávú csökkenéséhez is.

Rendszergazdai szolgáltatások:

Egy új technológia sem érkezik a maga hátrányai nélkül. Esetünkben a cloud használata és a folyamatos internet elérés szükségessége jelentős probléma lehet egy vállalat számára, ha azok hirtelen elérhetetlenné válnak. A későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében a rendszeres szakszerű rendszergazdai és IT szerviz elengedhetetlen lesz. Ám egy teljes szakképzet csapat fenntartása nem minden vállalkozás számára elérhető. Az IamIT informatikai szolgáltató cég segít Önnek, hogy vállalkozása készen álljon a következő évtizedre. Legyen szó felhő alapú, Microsoft vagy rendszergazdai szolgáltatásról, az IamIT magasan képzett professzionális csapata mindenben a rendelkezésére áll.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Félcipő a stílusos férfinak – trendek 2023-ra

Szemészeti vizsgálat kisokos egy népszerű szemészettől

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram