Szolgáltatások, amit minden cégnek be kell vezetnie 10 éven belül!

Egy modern, sikeres vállalkozás névjegye a minőségi IT támogatásban rejlik. Különösen igaz ez napjainkban, ahol egyetlen cég sem működhet versenyképesen az internet és megfelelő elektronikai felszerelések nélkül. Nehéz megjósolni, hogy mennyit fog változni az informatika világa a későbbiekben. Ha az előző évtizedet veszük alapul sejthető, hogy egy újabb információs forradalom kapujában állunk. Azok a cégek, akik elsőként képesek adaptálódni az új körülményekhez relevánsak maradnak és új magaslatokra törhetnek, míg a többiek lassan eltűnnek a köztudatból. Szerencsére modern trendekből és szakértői vélemények alapján ezekre könnyen tudunk következtetni.

Felhő alapú szolgáltatások:

Az 5G internet és nagy teljesítményű szerverparkok elterjedésével a felhő alapú tárhelyek és szolgáltatások, mint a Microsoft Azure vagy Google Cloud minden eddiginél nagyobb szerepet fognak játszani a vállalkozások életében. A fizikai tárhelyek megszűnésével a számítógépek még könnyebbek és egyszerűen hordozhatók lesznek, ezzel csökkentve a vállalkozások költségeit. A cloud-on végzet munkafolyamatok mindenki számára megoszthatók és szerkeszthetők, ezzel is segítve a csapatmunkát és közös projekteket. Nyugodt lehet adatai biztonsága felől, azok ugyanis mindig elérhetők az ön számára a felhőn keresztül és azonnal frissülnek. Munkáját már nem csak az irodában, de bárhol bármikor képes elvégezni egy stabil internet kapcsolaton keresztül, ami az 5G-nek hála erősebb, gyorsabb és könnyebben hozzáférhetőbb, mint valaha.

Távmunkavégzés:

Legyen szó bármilyen cégen belüli meetingről, üzleti hívásokról, a Teams-en keresztül mindent egyszerűen képes elérni. Ez szintén megváltoztatja majd a jelenlegi 9-5 munka mentalitást szerte a világon. Fix munkaidő helyett Ön dönti el, mikor és hol szeretne dolgozni. Több ideje marad családjára, hobbijaira és más tevékenységekre. Ez - kombinálva a felhő alapú szolgáltatások fejlődésével - hozzájárulhat a munkaidőnk hosszútávú csökkenéséhez is.

Rendszergazdai szolgáltatások:

Egy új technológia sem érkezik a maga hátrányai nélkül. Esetünkben a cloud használata és a folyamatos internet elérés szükségessége jelentős probléma lehet egy vállalat számára, ha azok hirtelen elérhetetlenné válnak. A későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében a rendszeres szakszerű rendszergazdai és IT szerviz elengedhetetlen lesz. Ám egy teljes szakképzet csapat fenntartása nem minden vállalkozás számára elérhető. Az IamIT informatikai szolgáltató cég segít Önnek, hogy vállalkozása készen álljon a következő évtizedre. Legyen szó felhő alapú, Microsoft vagy rendszergazdai szolgáltatásról, az IamIT magasan képzett professzionális csapata mindenben a rendelkezésére áll.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom