Close
Ha ez a mámoros öt perc nem hozza meg a kedvet a szörfözéshez, akkor tényleg semmi

Ha ez a mámoros öt perc nem hozza meg a kedvet a szörfözéshez, akkor tényleg semmi

Látva ezt a kisfilmet a világ talán legszebb szörfparadicsomairól, nem lehet már ellenállni a hullámok csábításának, úgyhogy indulunk is beszerezni egy deszkát.

Az egészet egy bizonyos Michael Veltmannak köszönhetjük, aki miután lediplomázott, úgy döntött, az üzleti élet helyett egy egészen másfajta területen próbál érvényesülni, és szörfvideós lesz. Tíz hónapon át járta a világ legszebb tengerpartjait, megfordult Hawaiin, Ausztráliában és Indonéziában is, majd elkészítette ezt az ötperces kisfilmet. Reméli, hogy látványos és hangulatos videó elég ahhoz, hogy elindulhasson a pályán. A magunk részéről máris alkalmaznánk!

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom