Close
Ha ez a mámoros öt perc nem hozza meg a kedvet a szörfözéshez, akkor tényleg semmi

Ha ez a mámoros öt perc nem hozza meg a kedvet a szörfözéshez, akkor tényleg semmi

Látva ezt a kisfilmet a világ talán legszebb szörfparadicsomairól, nem lehet már ellenállni a hullámok csábításának, úgyhogy indulunk is beszerezni egy deszkát.

Az egészet egy bizonyos Michael Veltmannak köszönhetjük, aki miután lediplomázott, úgy döntött, az üzleti élet helyett egy egészen másfajta területen próbál érvényesülni, és szörfvideós lesz. Tíz hónapon át járta a világ legszebb tengerpartjait, megfordult Hawaiin, Ausztráliában és Indonéziában is, majd elkészítette ezt az ötperces kisfilmet. Reméli, hogy látványos és hangulatos videó elég ahhoz, hogy elindulhasson a pályán. A magunk részéről máris alkalmaznánk!

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

szabadság | szörf | hullám | életérzés | video

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram