Close
Ez a sport megtanít kezelni a természet ismeretlen folyamatait

Ez a sport megtanít kezelni a természet ismeretlen folyamatait

Jóval több egy hobbinál. Sokkal inkább életmód, szenvedély, vallás. Közvetlen kapcsolatot alakíthatunk ki egy önmagunknál hatalmasabbnak tűnő dologgal, ami egyébként mindig egy kicsit más és más. Ezt tudja a vízisportok királya, a szörfözés.

Azt mondják, a legnagyobb boldogságot az első sikeresen meglovagolt hullám okozza, utána pedig már várjuk a pillanatot, hogy egyedül legyünk a tengeren. Csak mi, a deszka, a szél és a hullám. Hogy teljesen kiürüljön a fejünk.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom