Close
Ez a sport megtanít kezelni a természet ismeretlen folyamatait

Ez a sport megtanít kezelni a természet ismeretlen folyamatait

Jóval több egy hobbinál. Sokkal inkább életmód, szenvedély, vallás. Közvetlen kapcsolatot alakíthatunk ki egy önmagunknál hatalmasabbnak tűnő dologgal, ami egyébként mindig egy kicsit más és más. Ezt tudja a vízisportok királya, a szörfözés.

Azt mondják, a legnagyobb boldogságot az első sikeresen meglovagolt hullám okozza, utána pedig már várjuk a pillanatot, hogy egyedül legyünk a tengeren. Csak mi, a deszka, a szél és a hullám. Hogy teljesen kiürüljön a fejünk.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

óceán | szörf | tenger | video | hullám

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram