Close
Ilyesmi lehet a tökéletes roadtrip, amit ez a nyolc fiatal vitt végig Tádzsikisztánban

Ilyesmi lehet a tökéletes roadtrip, amit ez a nyolc fiatal vitt végig Tádzsikisztánban

Ha pár percre teljesen kivarázsolnád magad a székedből, a szobádból, az épületedből, aztán a városodból és az országodból is, ez a videó a tökéletes varázspálca. 

Habár elég nyitottnak és utazási mindenevőknek tartjuk magunkat, eddig Tádzsikisztán valahogy lemaradt a véget nem érő bakancslista-tekercsünkről. Most viszont azonnal találunk neki helyet, ugyanis ez a roadtrip kisfilm visszafordíthatatlanul meggyőzött róla, milyen kár lenne ezt az országot kihagyni.

A nyolc – amúgy előtte egymást nem ismerő – fiatal a Pamír-hegyvidéken autózik végig félelmetesen gyönyörű hegyeken, völgyeken és síkságokon át, közben helyiekkel pacsiznak, frizbiznek és zenélnek. Szerintünk hangulatában és élményében valami ilyesmi a tökéletes, baráti roadtrip-feeling.

(Nyitókép: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom