Close
Ilyesmi lehet a tökéletes roadtrip, amit ez a nyolc fiatal vitt végig Tádzsikisztánban

Ilyesmi lehet a tökéletes roadtrip, amit ez a nyolc fiatal vitt végig Tádzsikisztánban

Ha pár percre teljesen kivarázsolnád magad a székedből, a szobádból, az épületedből, aztán a városodból és az országodból is, ez a videó a tökéletes varázspálca. 

Habár elég nyitottnak és utazási mindenevőknek tartjuk magunkat, eddig Tádzsikisztán valahogy lemaradt a véget nem érő bakancslista-tekercsünkről. Most viszont azonnal találunk neki helyet, ugyanis ez a roadtrip kisfilm visszafordíthatatlanul meggyőzött róla, milyen kár lenne ezt az országot kihagyni.

A nyolc – amúgy előtte egymást nem ismerő – fiatal a Pamír-hegyvidéken autózik végig félelmetesen gyönyörű hegyeken, völgyeken és síkságokon át, közben helyiekkel pacsiznak, frizbiznek és zenélnek. Szerintünk hangulatában és élményében valami ilyesmi a tökéletes, baráti roadtrip-feeling.

(Nyitókép: Unsplash)

video | road trip | vimeo | hegység | roadtrip

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram