Close
Ilyesmi lehet a tökéletes roadtrip, amit ez a nyolc fiatal vitt végig Tádzsikisztánban

Ilyesmi lehet a tökéletes roadtrip, amit ez a nyolc fiatal vitt végig Tádzsikisztánban

Ha pár percre teljesen kivarázsolnád magad a székedből, a szobádból, az épületedből, aztán a városodból és az országodból is, ez a videó a tökéletes varázspálca. 

Habár elég nyitottnak és utazási mindenevőknek tartjuk magunkat, eddig Tádzsikisztán valahogy lemaradt a véget nem érő bakancslista-tekercsünkről. Most viszont azonnal találunk neki helyet, ugyanis ez a roadtrip kisfilm visszafordíthatatlanul meggyőzött róla, milyen kár lenne ezt az országot kihagyni.

A nyolc – amúgy előtte egymást nem ismerő – fiatal a Pamír-hegyvidéken autózik végig félelmetesen gyönyörű hegyeken, völgyeken és síkságokon át, közben helyiekkel pacsiznak, frizbiznek és zenélnek. Szerintünk hangulatában és élményében valami ilyesmi a tökéletes, baráti roadtrip-feeling.

(Nyitókép: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Gyönyörűen játszanak a fények a chilei sivatagi éjszakában
Szibériában található a világ egyik legcsodásabb és legmisztikusabb tava
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom