Close
Háromnapos karantén vár egy friss intézkedés szerint azokra, akik szeptember 12-től ide utaznak

Háromnapos karantén vár egy friss intézkedés szerint azokra, akik szeptember 12-től ide utaznak

A szomszédos ázsiai országokhoz hasonlóan Tajvan is megnyitja a határait, azonban minden beutazó turistát háromnapos szállodai karanténra köteleznek.

Az ország járványügyi parancsnoksága megerősítette, hogy szeptember 12-től vízummentesen léphetnek be Tajvanra az Ausztráliából, Új-Zélandról, az Egyesült Államokból és Kanadából, valamint az Európai Unióból és a diplomáciai szempontból szövetséges országokból érkező látogatók.

A korlátozások enyhültek ugyan, de továbbra is szigorú szabályok vannak érvényben. Három napot ugyanis a turistáknak egy kijelölt karanténszállodában kell tölteniük, majd további négy napig önellenőrzést kell végezniük teszteléssel. Emellett készíteniük kell egy PCR-tesztet Tajvanra indulás előtt és érkezéskor is át kell esniük egy ugyanilyen vizsgálaton.

(Forrás: Executive Traveller, fotók: Getty)

utazás | koronavírus | covid | karantén | covid-19

FOLYTASD EZZEL

Elképesztően szép fotó készült hatezer méter magasból a Balaton téli arcáról: ilyennek még sohasem láttuk

Mostanában utaznál Törökországba? Ezeket jó, ha tudod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram