Close
Te szoktál a hátsó bejáraton át közlekedni?

Te szoktál a hátsó bejáraton át közlekedni?

Most minden bizonnyal azon töröd a fejed, hogy micsoda kérdés ez. Hogy mit értünk hátsó bejárat alatt, vagy hogy egyáltalán honnan tudjuk, hogy nálad létezik-e ilyen. Mielőtt azonban dühbe gurulnál a megfejtés hiányában, arra bátorítunk, hogy kicsit rugaszkodj el a valóság talajától, és tekints a kérdésre inkább átvitt, semmint szó szerinti értelemben.

 

Persze jól tudjuk, ahány pár, annyi szokás, ugyanakkor mégis úgy gondoljuk, érdemes néhány szót szentelni ennek a témának is. Mert bár évezredek óta bevált közeledési, közösülési formáról beszélünk, mégis sok tévhit és tabu övezi.

 

Fontos az őszinte kommunikáció!

 

Minden párkapcsolat alapja kell legyen a nyílt és őszinte kommunikáció. Szigorúan tilos titkolózni, kiváltképp, ha a vágyaidról, az álmaidról van szó. Így ha te úgy érzed, hogy adóznál az anális örömök oltárán, akkor mielőtt megrendelnéd a SZEXSHOP.hu dildói között található análdildót, mindenképp egyeztess a pároddal.

 

Alapvető felállás, hogy legtöbbször a férfiak szeretnék kipróbálni, és a hölgyek állnak zárkózottabban a kérdéshez, ám nem ritka a fordított eset sem.

 

Ahhoz, hogy tudd, partnered hányadán áll ezzel a kérdéskörrel, a lehető legtapintatosabban és  legőszintébben kezdeményezz beszélgetést róla. Ha nyitott fülekre találsz, akkor jöhet a következő lépés! Ha viszont partnered elzárkózik tőle, akkor nincs mit tenni, el kell fogadni. A boldog és egészséges szex egyik alappillére a konszenzus!

 

Tedd meg a szükséges előkészületeket!

 

Ha viszont együtt elindultok erre az izgalmas útra, akkor egyrészt érdemes egy análdildót beszerezni, illetve hozzá a megfelelő bázisú síkosító is dukál. Mivel a hátsó nyílás nem nedvesedik, ezért erről nektek kell gondoskodni. Amennyiben ez elmarad, könnyen végződhet sérüléssel a kaland.

 

Fontos kitétel még, hogy csakis az anális céloknak megfelelő dildót vagy vibrátort használjátok, ellenkező esetben akár csúnya fertőzés is lehet a vége a hancúrnak.

 

A legideálisabb talán a kutyapóz, ahol akár ujjal, akár dildóval el lehet kezdeni tágítani a határokat, és szépen lassan ellazítani az izmokat, hogy amikor a tényleges behatolásra kerül a sor, akkor már ne fájdalmat, hanem csak izgalmat érezz!

Akár férfiaknak is!

 

Talán meglepő, hisz elsőre mindenki csak a nők esetében gondol anális szexre, de a férfiak sem maradnak ám ki a jóból. Számukra is léteznek külön nekik kifejlesztett darabok, amelyek a prosztatát is képesek izgatni, de akár még egy prosztataműtét utáni regeneráció során is nagy segítséget nyújthat.

 

Nincs semmi szégyellnivaló abban, ha valamiért nagyon izgat az anális szex, hiszen amióta ember él a bolygón, azóta természetes közösülési mód. Sőt, akadt, amikor csak a kiváltságosok jutalma volt. Éppen ezért, ha érzel magadban affinitást, akkor mindenképpen nézz körül a SZEXSHOP.hu anális játékszerei között!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram