Close
Nagyon szép karácsonyi reklám született

Nagyon szép karácsonyi reklám született

Ahogy közeleg a karácsony, úgy érkeznek sorra a nagy márkák ünnephez kapcsolódó reklámai, amelyek általában valamilyen alkalomhoz illő üzenetet is igyekeznek átadni.

Ez pedig a Telekomnak, ahogyan az Unicumnak is elég jól sikerült, mindkét videó könnyen könnyeket csalhat a nézők szemébe. Idén karácsonykor a Telekom arra szeretné inspirálni az embereket, hogy forduljanak egymás felé.

„A minket körülvevő világ nap mint nap soha nem látott kihívások elé állítja az embereket, és ez sokakat megvisel lelkileg. Számos dolog megkérdőjeleződött, amit mindeddig természetesnek vettünk. Ezért az idei év olyan kampányért kiáltott, ami továbbmegy egy lépéssel, és olyan valódi hatást vált ki az emberekből, ami arra készteti őket, hogy forduljanak egymás felé, és figyeljenek jobban egymásra” – mondta a kampány kontextusáról Szabó Béla, a Telekom márka- és kommunikációs igazgatója.

Napjainkban különösen fontos, hogy senkit se hagyjunk magára a gondjaival és a negatív gondolataival”

– mondta a kampány gondolatiságáról Balogh Zsolt, a DDB Budapest executive kreatívigazgatója.

A történet életre keltéséhez Kis Hajninak, a reklámkészítésben még újnak számító, ám sokszorosan díjnyertes, fiatal rendezőnek szavaztak bizalmat, akinek védjegye a nem túlidealizált közegben játszódó cselekmény, valamint az érzékeny emberábrázolás. A buszsofőr szerepében Egyed Brigitta színművészt láthatjuk.

(Forrás: Kreatív, címlapkép: Getty Images)

telekom | karácsony | reklám

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram