Close
Az egész júniust el tudnánk tölteni ezen a teraszon

Az egész júniust el tudnánk tölteni ezen a teraszon

Három szintnyi tökéletes formatervezés jön Kaliforniából, egy vulkán tövéből.

A Faulkner építészstúdió tervezte a kaliforniai Truckee-ban ezt a pazar házat a Lookout vulkanikus hegy lábánál.

A vulkáni elemet már a tervezőasztalon a házba építették, ugyanis az üvegek színében és a belső tér vörös-narancssárga palettájában is a “kihűlő magmát” szerették volna megjeleníteni. Az eredmény pedig nem kicsit lett látványos.

A hárommillió éves vulkánnál épült villából a szobákból és a hihetetlen teraszokról is csodálatos kilátás nyílik a környező völgyekre és a fenyvesekkel teli erdőre.

A házban az alsó szinten található a garázs és a tárolóegységek, a középső szinten a konyha, nappali és közösségi terek, a harmadik emeleten pedig a hálók.

Az enteriőrben a kortárs jegyek dominálnak, a tervezők remek érzékkel játszottak a látszóbeton nyers felületével és a melegebb színekkel, a diófával, az üvegpanelekkel és a bazaltpadlóval.

Gyönyörű lett, tényleg az egész hónapot végig tudnánk láblógatni a teraszon!

(Fotók: Joe Fletcher)

építészet | vulkán | kalifornia | dizájn | terasz

FOLYTASD EZZEL

Így néz ki Frank Sinatra egykori otthona

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram