Close
Az egész júniust el tudnánk tölteni ezen a teraszon

Az egész júniust el tudnánk tölteni ezen a teraszon

Három szintnyi tökéletes formatervezés jön Kaliforniából, egy vulkán tövéből.

A Faulkner építészstúdió tervezte a kaliforniai Truckee-ban ezt a pazar házat a Lookout vulkanikus hegy lábánál.

A vulkáni elemet már a tervezőasztalon a házba építették, ugyanis az üvegek színében és a belső tér vörös-narancssárga palettájában is a “kihűlő magmát” szerették volna megjeleníteni. Az eredmény pedig nem kicsit lett látványos.

A hárommillió éves vulkánnál épült villából a szobákból és a hihetetlen teraszokról is csodálatos kilátás nyílik a környező völgyekre és a fenyvesekkel teli erdőre.

A házban az alsó szinten található a garázs és a tárolóegységek, a középső szinten a konyha, nappali és közösségi terek, a harmadik emeleten pedig a hálók.

Az enteriőrben a kortárs jegyek dominálnak, a tervezők remek érzékkel játszottak a látszóbeton nyers felületével és a melegebb színekkel, a diófával, az üvegpanelekkel és a bazaltpadlóval.

Gyönyörű lett, tényleg az egész hónapot végig tudnánk láblógatni a teraszon!

(Fotók: Joe Fletcher)

kalifornia | vulkán | építészet | terasz | dizájn

FOLYTASD EZZEL

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Ha így megy tovább, sokan fognak utcára kerülni: elképesztően drágultak az albérletárak

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom