Close
Rendhagyó kisfilm mutatja be, kik tartják mozgásban a világ egyik legnépszerűbb országát

Rendhagyó kisfilm mutatja be, kik tartják mozgásban a világ egyik legnépszerűbb országát

A videós három hónapig dolgozott egyedülálló úti filmjén, amelyben feltárul előttünk Thaiföld, méghozzá úgy, ahogyan csak ő láthatja.

Igor Volochiy egészen különleges módját választotta annak, hogy bemutassa Thiaföld varázslatos kultúráját.

Az épített örökség és a csodálatos természet változatossága mögé nézve az embereket helyezi figyelme középpontjába. Azokat, akik éltetik, mozgásban tartják az országot; legyenek akár egészen kicsi gyerekek, kétkezi munkások, vagy buddhista szerzetesek.

(Fotó: Getty Images)

video | thaiföld | kisfilm | természetfilm | útifilm

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Karnyújtásnyira van Magyarországtól ez az ékszerdoboz

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram