Close
Egyszerűen látnod kell, hogyan fest most a Tihanyi-félsziget és a Balaton

Egyszerűen látnod kell, hogyan fest most a Tihanyi-félsziget és a Balaton

A Csodálatos Magyarország csapata egészen pazar drónfotókat készített az Őrtorony-kilátóból, ahonnan káprázatos panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre, és szinte az egész Balaton belátható.

Az Apáti-hegyen álló 16,5 méter magas kilátót 2016 őszén adták át, a Tihanyi-félsziget egyetlen épített kilátóját Magyar János tervezte.

A lombkoronák feletti drónfotókon a magyar tenger mellett többek között a Külső- és a Belső-tó, Balatonfüred, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, a Csúcs-hegy és a Nyereg-hegy is elénk tárul.

És ha már Balaton:

(Forrás: Csodálatos Balaton, Csodálatos Magyarország)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom