Close
Egyszerűen látnod kell, hogyan fest most a Tihanyi-félsziget és a Balaton

Egyszerűen látnod kell, hogyan fest most a Tihanyi-félsziget és a Balaton

A Csodálatos Magyarország csapata egészen pazar drónfotókat készített az Őrtorony-kilátóból, ahonnan káprázatos panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre, és szinte az egész Balaton belátható.

Az Apáti-hegyen álló 16,5 méter magas kilátót 2016 őszén adták át, a Tihanyi-félsziget egyetlen épített kilátóját Magyar János tervezte.

A lombkoronák feletti drónfotókon a magyar tenger mellett többek között a Külső- és a Belső-tó, Balatonfüred, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, a Csúcs-hegy és a Nyereg-hegy is elénk tárul.

És ha már Balaton:

(Forrás: Csodálatos Balaton, Csodálatos Magyarország)

FOLYTASD EZZEL
Ha szerencsés vagy, George Clooney-ék vendégül látnak olaszországi otthonukban
Vége a koronavírus-szükségállapotnak Spanyolországban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom