Close
Egyszerűen látnod kell, hogyan fest most a Tihanyi-félsziget és a Balaton

Egyszerűen látnod kell, hogyan fest most a Tihanyi-félsziget és a Balaton

A Csodálatos Magyarország csapata egészen pazar drónfotókat készített az Őrtorony-kilátóból, ahonnan káprázatos panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre, és szinte az egész Balaton belátható.

Az Apáti-hegyen álló 16,5 méter magas kilátót 2016 őszén adták át, a Tihanyi-félsziget egyetlen épített kilátóját Magyar János tervezte.

A lombkoronák feletti drónfotókon a magyar tenger mellett többek között a Külső- és a Belső-tó, Balatonfüred, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, a Csúcs-hegy és a Nyereg-hegy is elénk tárul.

És ha már Balaton:

(Forrás: Csodálatos Balaton, Csodálatos Magyarország)

balaton | Tihanyi-félsziget | Magyar János | Csodálatos Magyarország | Csodálatos Balaton

FOLYTASD EZZEL

Vacsoráznál az Outlander sztárjával? Ezen a tematikus luxusutazáson megteheted

Vajon ki tudnak majd nyitni a francia sípályák?

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom