Close
Európa legbájosabb országa picinek és ártatlannak tűnik a hegyekről nézve

Európa legbájosabb országa picinek és ártatlannak tűnik a hegyekről nézve

Nincs ugyan erre vonatkozó pontos statisztikánk, de Svájc valószínűleg azon európai országok egyike, ahol a legkönnyebb elképesztően szép tájakra bukkanni. Az egész vidék egy életre kelt képeslapot idéz a hófödte hegyekkel, a csobogó vízesésekkel, a szinte szikrázó tavakkal, a zöldellő rétekkel és a bájos falusi házakkal.

Ezt a hangulatot szokatlan megoldással adja vissza ez a time-lapse videó, melynek jóvoltából a hegyekről letekintve figyelhetjük meg a magával ragadó ország mindennapjait, úgy, mintha egy miniatűr világba csöppentünk volna.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom