Close
Európa legbájosabb országa picinek és ártatlannak tűnik a hegyekről nézve

Európa legbájosabb országa picinek és ártatlannak tűnik a hegyekről nézve

Nincs ugyan erre vonatkozó pontos statisztikánk, de Svájc valószínűleg azon európai országok egyike, ahol a legkönnyebb elképesztően szép tájakra bukkanni. Az egész vidék egy életre kelt képeslapot idéz a hófödte hegyekkel, a csobogó vízesésekkel, a szinte szikrázó tavakkal, a zöldellő rétekkel és a bájos falusi házakkal.

Ezt a hangulatot szokatlan megoldással adja vissza ez a time-lapse videó, melynek jóvoltából a hegyekről letekintve figyelhetjük meg a magával ragadó ország mindennapjait, úgy, mintha egy miniatűr világba csöppentünk volna.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Mutatjuk, miért Toszkána a világ egyik legvágyottabb úti célja
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom