Close
Ilyen ez a különös hely, ahol a trópusok és a felhőkarcolók találkoznak

Ilyen ez a különös hely, ahol a trópusok és a felhőkarcolók találkoznak

Egzotikus és monumentális, keveri a kultúrákat és az építészeti stílusokat, kontrasztos, hangulatos, egyszerre békebeli és hipermodern.

Szingapúr valami olyasmit tud adni Ázsiának, amit New York az USA keleti partjának, a szigetország ellenben tisztább, környezettudatosabb és biztonságosabb a Nagy Almánál. Ebben a kétperces videóban viszontláthatjuk a metropolisz legjobb pillanatait; a nyüzsgést, a szentélyeket, az épületóriásokat, és azt a megmagyarázhatatlan vonzalmat, ami belőle árad.

(Fotó: Unsplash)

video | hangulat | ázsia | szingapúr | vibe

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram