Close
Tiszta otthon, rendes ház

Tiszta otthon, rendes ház

Ki ne vágyna arra, hogy otthon varázsütésre rend és tisztaság legyen?! Ki nem irigyli Hófehérke és Hamupipőke varázserejét, hogy temérdek segítsége támad éppen akkor, amikor szüksége van rá?

A házimunka jelentős időt igényel és vesz is el tőlünk, miközben a rohanó életmód, a mindennapi feladatok és taposómalom mellett az igény egyre nagyobb arra, hogy munkából hazaérve ne egy második műszakot kelljen elkezdenünk, hanem kapjunk lehetőséget és időt arra is, hogy a családunkkal, netalántán önmagunkkal is foglalkozhassunk. Hogy legyen alkalmunk a feltöltődésre. Hogy legyen alkalmunk élvezni is az életet. A jó hír az, hogy már nekünk is van varázserőnk!

Varázslatos okosgépek

A takarító gépek tervezői és gyártói megállás nélkül azon dolgoznak, hogy hogyan valósíthatnák meg vágyainkat. Egyre jobb és okosabb gépekkel segítenek minket abban, hogy rövidebbre kurtítsák teendőink listáját.

Napjainkra programozhatóvá váltak a háztartási gépek. Beprogramozhatjuk a sütőt, a főzőlapot, a mosogatógépet, a mosógépet és a szárítógépet, hogy mit és mikor, milyen hosszan, erősen vagy milyen melegen csináljanak. A háztartási eszközök piacán egyre több az olyan gép, sőt, háztartási robot, amely rendszeres használata esetén rengeteg időt képes megtakarítani számunkra úgy, hogy rendes, tiszta otthon vár minket, mikor belépünk a bejárati ajtón. Elvégzik a házimunka egy jelentős részét. Akkor dolgoznak és akkor végeznek a nekik kiszabott munkával, ahogy mi szeretnénk.

Hazaérve nem marad más dolgunk, mint egy számunkra vállalható rendet kialakítani és fenntartani, esetleg összehajtogatni a friss és ropogós ruhákat. Ha pedig ezek is megvannak, vár a jógaóra, a kedvenc sorozat vagy egy kacagós játék a gyerekekkel.

Porszívó robotok

A padló tisztán tartása egy fontos pont a lakásban. A pornak egy nagyon jelentős része itt rakódik le, ha viszont tisztán van tartva, akkor még a levegő is frissebbé válik. Ez jó hír járványos mindennapjainkban mindenkinek, hiszen a tisztább levegő ma szinte kincset ér. De jó hír ez az allergiásoknak, a kisgyerekeseknek s a szőrös kiskedvencek imádóinak is. Hiszen itt vannak már a robotporszívók, amik leveszik ezt a terhet rólunk, s legyen akár allergiánk, akár több gyerekünk vagy kutyánk-macskánk, a robotporszívónk segítségével így is tiszta padló vár minket haza minden áldott nap.

Nincs is más dolgunk, mint beprogramozni a porszívónkat, és minden helyiséget kitakarít, amibe be tud jutni. Nem kell már elbarikádozni tőle a lakás egyes részeit, mert arra is beprogramozható, hogy kikerüljön egyes területeket, így a vezetékek, drótok, apró szétszórt játékok is mind biztonságban lehetnek. Neked csak a tartályt kell kiürítened a nap végén.

Az igazán klassz robotporszívók még ennél is többet tudnak! A Xiaomi Roidmi Eve Plus például a dokkolóegységében nemcsak feltölti magát, amikor merülni kezd az akkumulátora, hanem ki is üríti saját tartályát. Emellett átjut minden küszöbön és fel is mos, s ha még nem járt mindenhol, a töltés után folytatja útját. Na ezt nevezem varázslatnak!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram