Close
Tisztaságában fenomenálisan szép az Aeron új imázsfilmje

Tisztaságában fenomenálisan szép az Aeron új imázsfilmje

A hazai divatbrand Éder Krisztiánnal és egy varázslatos táncossal mutatja be legújabb kollekciójuk hangulatát. Teljes elmerülés, légies ábrándozás és egy eljövendő tavasz gyönyörű ígérete következik.

Brooke Ray táncos és koreográfus, Éder Krisztián pedig egy New Yorkban élő fotós és zenész, akinek a nevét valószínűleg nem kell a hazai és nemzetközi divatvilágot követőknek bemutatnunk. Brooke és Krisztán egy apró bushwicki stúdióban találkoztak, ahol Brooke megkérte Krisztiánt, játsszon neki egy számot – amire a táncos azonnal improvizálni kezdett.

Ekkor született meg az Aeronographyn most debütáló videó, ahol Brooke egy kifinomult szabású Aeron ruhában táncol, lép, fut és libben elhagyatott gyárak napfényes rozsdaszíneiben. Lenyűgöző munka, minket azonnal elvarázsolt.

FOLYTASD EZZEL
Mostanában valamiért nem nagyon veszik a svájci órákat
A Dior szerint a férfiakra színes nyár vár
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom