Close
Tisztaságában fenomenálisan szép az Aeron új imázsfilmje

Tisztaságában fenomenálisan szép az Aeron új imázsfilmje

A hazai divatbrand Éder Krisztiánnal és egy varázslatos táncossal mutatja be legújabb kollekciójuk hangulatát. Teljes elmerülés, légies ábrándozás és egy eljövendő tavasz gyönyörű ígérete következik.

Brooke Ray táncos és koreográfus, Éder Krisztián pedig egy New Yorkban élő fotós és zenész, akinek a nevét valószínűleg nem kell a hazai és nemzetközi divatvilágot követőknek bemutatnunk. Brooke és Krisztán egy apró bushwicki stúdióban találkoztak, ahol Brooke megkérte Krisztiánt, játsszon neki egy számot – amire a táncos azonnal improvizálni kezdett.

Ekkor született meg az Aeronographyn most debütáló videó, ahol Brooke egy kifinomult szabású Aeron ruhában táncol, lép, fut és libben elhagyatott gyárak napfényes rozsdaszíneiben. Lenyűgöző munka, minket azonnal elvarázsolt.

divat | new york | nanushka | brooke ray | aeronography

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram