Close
Tisztaságában fenomenálisan szép az Aeron új imázsfilmje

Tisztaságában fenomenálisan szép az Aeron új imázsfilmje

A hazai divatbrand Éder Krisztiánnal és egy varázslatos táncossal mutatja be legújabb kollekciójuk hangulatát. Teljes elmerülés, légies ábrándozás és egy eljövendő tavasz gyönyörű ígérete következik.

Brooke Ray táncos és koreográfus, Éder Krisztián pedig egy New Yorkban élő fotós és zenész, akinek a nevét valószínűleg nem kell a hazai és nemzetközi divatvilágot követőknek bemutatnunk. Brooke és Krisztán egy apró bushwicki stúdióban találkoztak, ahol Brooke megkérte Krisztiánt, játsszon neki egy számot – amire a táncos azonnal improvizálni kezdett.

Ekkor született meg az Aeronographyn most debütáló videó, ahol Brooke egy kifinomult szabású Aeron ruhában táncol, lép, fut és libben elhagyatott gyárak napfényes rozsdaszíneiben. Lenyűgöző munka, minket azonnal elvarázsolt.

FOLYTASD EZZEL
Csodálatos, felhőszerű buborékban mutatta be új kollekcióját az Alexander McQueen
Kapucnis utazópárnával repül a luxusba a világhírű spanyol divatház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom