Close
Ezt tudja hozzáadni egy tuningolt Porsche Tokióhoz

Ezt tudja hozzáadni egy tuningolt Porsche Tokióhoz

Mintha a The Fast & the Furious elevenedne meg, de nem a mozivásznon, hanem a valóságban.

Akira Nakai Porschék tuningolásával foglalkozik Tokióban, mondhatnánk, hogy olyan, mint egy könyvtárába visszahúzódott szerzetes, aki kódexek másolásának szenteli az életét. Rough World nevű műhelye és a köré csoportosuló autótulajdonosok elmondása szerint már olyanok, mint egy család, de ahogy a tokiói utcákat róják éjjelente, inkább egy falkának tűnnek. A mozi mindenesetre egyszerre urbánus, vad, költői, és száz százalékig tokiói.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom