Close
Valószínűtlen összeget fizetett valaki egy aláírt Tom Brady-kártyáért

Valószínűtlen összeget fizetett valaki egy aláírt Tom Brady-kártyáért

Újabb rekordot döntött az NFL gigasztárja.

Tom Brady újoncévéből fennmaradt sportkártyája, vagyis a sportkártyák Szent Grálja 2,25 millió dollárért kelt egy pénteki aukción.

Eddig még soha sem fizettek ekkora összeget amerikaifutballhoz köthető kártyáért.

A Tampa Bay Buccaneers irányítója a közelmúltban hetedik bajnoki címét gyűjtötte be, de hogy az átszámítva közel 700 millió forintért értékesített kártyát pontosan ki teheti el a széfjébe, arra nem derült fény.

A Lelands aukciósház szerint a negyvenhárom esztendős sportoló New England Patriotsban töltött újoncidényéből származó aláírt kártyája a valaha eladásra kínált Brady-ereklyék egyik legkivételesebb darabja, egyenesen a nyilvánosan elérhető legjobb opció volt.

Nem sokat kellett várni, hogy megdőljön a mindenkori eladási rekord, a korábbi csúcsot ugyanis szintén egy Brady-kártya tartotta; egy hónappal ezelőtt valaki 1,32 millió dollárt csengetett ki a szupersztár ugyancsak újoncidényéből datálódó dedikált kártyájáért.

Nemrég megírtuk, hogy a maga nemében rekordot jelentő áron, 1,44 millió dollárért (428,5 millió forintért) kelt el aukción az amerikai kosaraslegenda, Michael Jordan egyik játékoskártyája.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Íme egy "csodaszer", ami megmentheti az emberiséget
Megtalálták az elveszett aranyvárost Egyiptomban
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom