Close
Valószínűtlen összeget fizetett valaki egy aláírt Tom Brady-kártyáért

Valószínűtlen összeget fizetett valaki egy aláírt Tom Brady-kártyáért

Újabb rekordot döntött az NFL gigasztárja.

Tom Brady újoncévéből fennmaradt sportkártyája, vagyis a sportkártyák Szent Grálja 2,25 millió dollárért kelt egy pénteki aukción.

Eddig még soha sem fizettek ekkora összeget amerikaifutballhoz köthető kártyáért.

A Tampa Bay Buccaneers irányítója a közelmúltban hetedik bajnoki címét gyűjtötte be, de hogy az átszámítva közel 700 millió forintért értékesített kártyát pontosan ki teheti el a széfjébe, arra nem derült fény.

A Lelands aukciósház szerint a negyvenhárom esztendős sportoló New England Patriotsban töltött újoncidényéből származó aláírt kártyája a valaha eladásra kínált Brady-ereklyék egyik legkivételesebb darabja, egyenesen a nyilvánosan elérhető legjobb opció volt.

Nem sokat kellett várni, hogy megdőljön a mindenkori eladási rekord, a korábbi csúcsot ugyanis szintén egy Brady-kártya tartotta; egy hónappal ezelőtt valaki 1,32 millió dollárt csengetett ki a szupersztár ugyancsak újoncidényéből datálódó dedikált kártyájáért.

Nemrég megírtuk, hogy a maga nemében rekordot jelentő áron, 1,44 millió dollárért (428,5 millió forintért) kelt el aukción az amerikai kosaraslegenda, Michael Jordan egyik játékoskártyája.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

kártya | nfl | autogram | rekord | árverés

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram