Close
Valószínűtlen összeget fizetett valaki egy aláírt Tom Brady-kártyáért

Valószínűtlen összeget fizetett valaki egy aláírt Tom Brady-kártyáért

Újabb rekordot döntött az NFL gigasztárja.

Tom Brady újoncévéből fennmaradt sportkártyája, vagyis a sportkártyák Szent Grálja 2,25 millió dollárért kelt egy pénteki aukción.

Eddig még soha sem fizettek ekkora összeget amerikaifutballhoz köthető kártyáért.

A Tampa Bay Buccaneers irányítója a közelmúltban hetedik bajnoki címét gyűjtötte be, de hogy az átszámítva közel 700 millió forintért értékesített kártyát pontosan ki teheti el a széfjébe, arra nem derült fény.

A Lelands aukciósház szerint a negyvenhárom esztendős sportoló New England Patriotsban töltött újoncidényéből származó aláírt kártyája a valaha eladásra kínált Brady-ereklyék egyik legkivételesebb darabja, egyenesen a nyilvánosan elérhető legjobb opció volt.

Nem sokat kellett várni, hogy megdőljön a mindenkori eladási rekord, a korábbi csúcsot ugyanis szintén egy Brady-kártya tartotta; egy hónappal ezelőtt valaki 1,32 millió dollárt csengetett ki a szupersztár ugyancsak újoncidényéből datálódó dedikált kártyájáért.

Nemrég megírtuk, hogy a maga nemében rekordot jelentő áron, 1,44 millió dollárért (428,5 millió forintért) kelt el aukción az amerikai kosaraslegenda, Michael Jordan egyik játékoskártyája.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Újabb várost hódítottak meg a monumentális tetovált márványszobrok
„Ami stabilan az enyém, az én magam vagyok” – Lakatos Márk-portré
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom