Close
Már egy Ferrarival is bejárható Toszkána a népszerű szállodaláncnak köszönhetően

Már egy Ferrarival is bejárható Toszkána a népszerű szállodaláncnak köszönhetően

A világ egyik legcsodálatosabb vidéke, egy Ferrari és egy luxusszálloda – ez az igazi dolce vita!

A Four Seasons egy olyan utazási csomaggal készül a vendégei számára, amilyenben garantáltan nem volt még részük: az egyhetes vakációs során festői utakat barangolhatnak be, borkóstolókon vehetnek részt, Michelin-csillagos menüket tesztelhetnek és elmélyülhetnek a régió gazdag történelmében is.

Mindezt ráadásul nem akárhogyan, hanem egy Ferrari volánja mögött tehetik meg. A Four Seasons és a Canossa Events együttműködéséből született meg ez az egyszeri utazási csomag, amely egy egyhetes toszkánai barangolásra csábít.

Az exkluzív road tripet szeptember 24. és 30. között szervezik.

A vendégek első feladata kiválasztani a tökéletes járművet, amivel fel akarják fedezni a csodálatos vidéket.

Több veterán és modern autó közül is dönthetnek, a kínálatban megtalálható a Ferrari F8 Spider vagy az 1966-os Triumph Spitfire MK II. is. A bázis pedig nem más, mint a Four Seasons Hotel Firenze, ahol az érkezést követően egy szabadtéri vacsorán vehetnek részt. Másnap pedig elindul a körút, igazi kuriózumokkal, amelyek Siena festői tájain vezetnek keresztül, megállva Montalcino középkori városában, Ornellaiai szőlőültetvényeivel, hogy végül egy operaesttel záruljon a túra.

Természetesen egy ilyen luxusutazásért mélyen a zsebbe kell nyúlni. Az árak személyenként körülbelül húszmillió forintnál kezdődnek.

(Forrás: RobbReport, fotók: Four Seasons)

four seasons | Ferrari | toszkána | utazás | olaszország

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, mik azok, amiket semmiképp sem szabad enni és inni a repülőn

Uniós kísérleti projekt keretében rendezik újra az erdélyi település belvárosát

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram