Close
Ez az olasz tartomány most minden, amiről álmodozunk éjszakánként

Ez az olasz tartomány most minden, amiről álmodozunk éjszakánként

Gyógyító utazás Toszkánában.

Bjakre Horslev két hetet töltött a családjával a csodálatos közép-olaszországi régióban, akkor készítette ezeket a gyönyörű felvételeket. A film olyan, amilyennek ezt a vidéket megálmodjuk, benne van egy lélegzetelállítóan megkapó vidék esszenciája. Ha álmunkban Toszkánában járunk, azt pontosan ilyennek képzeljük el.

És ha már itt vagyunk, Észak-Olaszországból is van egy hasonlóan különleges videónk.

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom